Csütörtöki angyal – Riguel táncba hív

Az elmúlt napok nagy viharai lecsendesülni látszanak, de az ég szürkéskék árnyalata továbbra is maradni látszik még egy kicsit. Ez Riguel jelenlétének tanúsága, ami örömöt, boldogságot és vidámságot ad nekünk.

A hét vége felé közeledve Riguel angyal is leszállt közénk, hogy némi mozgásra buzdítsunk bennünket. Az ő feladatai közé tartoznak azok a sugallatok, amelyek által súlyzót ragadunk, vagy csak egyszerűen lemegyünk a konditerembe megmozgatni befeszült izmainkat. Otthonról is ugyanúgy végezhető némi torna, vagy akár egy hosszabb jóga, a lényeg, hogy mindezt önmagunkért tesszük, Riguel csupán jelzi, hogy ennek már itt lenne az ideje.

Nem kell nagy erőfeszítéseket tenni, hiszen a levegő és a hőmérséklet éppen most alkalmas arra (az eső után), hogy kifulladás nélkül kellemes sétát tegyünk a közeli parkban, erdőben, patak parton, vagy bárhol, ahol a természettel kicsit összhangban tudunk lenni. Ez a tevékenység azért is fontos, mert időnként ki kell ürítenünk elménket és olyan információkkal kell kicserélni a régit új dolgokra, ami minket és önmegvalósításunkat szolgálja.

Ezt megtámogatva Riguel táncba hív Téged, amennyiben elvégezted az önmagadért csinált mozgást és egyéb szellemi gyakorlatokat. Menj bátran és felelősséggel ugyan, de rúgj ki a hámból, érezd jól magad! Légy hálás mindazért amid van és táncold ki magadból azt a néhány utolsó energiát, ami már nem érted van és nem hozzád tartozik. Ez tulajdonképpen egy dinamikus meditációval is felér – melyet Osho is előszeretettel és sikeresen alkalmaz – és eredménye a siker és önmegvalósítás lépcsőfokára lépve a következő szint. Jó szórakozást!

 

Amennyiben úgy érzed, hogy tudatosan szeretnéd kihasználni ezeket az energiákat vagy fizikálisan is szeretnéd érezni az angyal érintését, akkor fordulj hozzám bizalommal, hogy a számodra legszemélyreszabottabb konzultáció keretén belül biztosíthassam az Angyalmasszázs csodájának lehetőségét. Vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva és mondd el miben lehetek segítségedre! 

 

Borítókép: pixabay.com