A helyes út első jele: erősödő lustálkodás

Amikor az ember önmegvalósításának útjára lép, akkor ott nem csak a lehetőségek mutatják meg magukat, hanem a bizonytalanság és a gyengeség érzései is, amelyek mind az egó számlájára írhatóak. Hát “nehogymá boldog és sikeres legyél!” – mondja neked. 

A helyes út első jele: erősödő lustálkodás – 8-9-10. napok

Hosszú hétvége volt, azt meg kell hagyni. Az elmúlt napokban valóban mindent megtettem annak érdekében, hogy jobban érezzem magam, mind testileg, mind lelkileg. Egyrészt a függőség érzése még ott van bennem, ugyan már nem gyötör, de tudom, hogy könnyen elcsábulnék adott körülmények között. Szerencsére könnyű Katit táncba vinni, de most azt Peti nem akarja. 🙂

Ezért a hétvégére olyan tevékenységet gondoltam, ami egy teljesen más gondolati síkra kalauzol el és totálisan kikapcsol. Kisfiammal kimentem a Gyerek-szigetre. Az idő is csodálatos volt. Elmesélte nekem, hogy az iskolában pénteken írták meg az utolsó dolgozatot és már nem fognak semmit sem csinálni, hiszen egy hét múlva már évzáró lesz. Még csak 9 éves, de annyira bölcs gondolatai vannak, hogy már most érzem azt a büszkeséget, amit talán szüleim érezhettek a szalagavatómon, amikor az érettségi előtt álltam. Egész úton arról beszélgettünk, hogy mivel szeretne foglalkozni, ha nagy lesz és hogyan tenné jobbá a világot. Nagyon büszke vagyok rá. Tudom most mondtam, de ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni.

A Szigeten hosszú órákat töltöttünk el, ahol a programok színessége közül nehéz is volt megtalálni a nekünk legmegfelelőbbet, de nagyon jól éreztük magunkat végül. Az esti zuhé előtt haza is értünk és filmezéssel zártunk egy csodás napot.

Másnap borongós és fülledt volt az idő, ami totális semmittevésre kényszerített engem, pedig bőven lett volna munkám, amivel egy centit sem haladtam. Úgy voltam vele, hogy igenis jár nekem ez a vasárnap! Csakhogy nem! Ezzel saját magamnak tettem rosszat, ami lelkifurkába is átment. Na ekkor elégedetten hátradőlt az egó, hiszen elérte a célját. Ezt akarta. “Lustulj egy kicsit! Megérdemled. Most nem ezen az egy napon fog múlni önmegvalósításod.” És csak mondta és mondta….Engedtem neki. Legalább elmosogathattam volna, de arra sem vitt rá a lélek. Párommal össze is zörrentem, aminek egyébként örülök, mert megláttam végre az egó, a szív és az önmegvalósítás elválaszthatatlan háromszögét.

Egó, szív, önmegvalósítás

A szív szeretettel gondol arra a jövőképre, ami önmegvalósításunkat jeleníti meg. Ezt az egó persze nem nézi jó szemmel és mindent megtesz annak érdekében, hogy instabilitást generáljon bennünk. Most is sikerült neki. Valójában azt is érzem, hogy túlvállaltuk magunkat és nagyon rövid időn belül akarjuk megváltani a világot. Ezt nem lehet így csinálni, hiszen az az elme és a szív rovására megy, aminek kizárólag negatív következményei vannak. Az egészségügyi problémák és a párkapcsolati kríziseknek ez egy nagyon jó melegágy. Tartani kell a heti terveket, mert annak felbomlása a lábunk alatti talajt is bizonytalanná teheti.

Pótoltam is a hiányosságaimat, de a belerokkanás érzése kísért, ami egy komoly versenyfutás az idővel, ráadásul úgy érzem, sehol sem tartok. Estére ez kiegyenlítődik ugyan, amikor majd újra megfogadom, hogy többet ilyet nem csinálok. Nincs több lustulás és döglés, mert önmagamtól veszek el értékes időt és energiát. Ismerős?

Ezt a felismerést most beépítem mindennapjaimba, hogy már most legyen alapja annak az önmegvalósításnak, amit megálmodtam, megterveztem. Egy angyallal fogom ezt stabilan összerakni, amit ugyanúgy kívánok neked is, hogy mielőbb tapasztald meg mennyei érintésüket!

Nekem elindult minden úgy, ahogyan azt szerettem volna, most az angyalok segítségével ezt be is biztosítom. Ha úgy gondolod, hogy te is szeretnéd az életed változtatásában a segítségüket kérni, akkor a legnagyobb szeretettel állok rendelkezésedre. Keress fel a Kapcsolatfelvétel menüpontban, írj nekem egy rövid üzenetet, hogy milyen élethelyzetben vagy, min szeretnél változtatni, mit szeretnél elérni és én azt az angyalok segítségével, a Tao technikájával, a reiki csodájával és a sámán tudományával nyújtom neked. Mindezt egyszerre, az általam kidolgozott, több éves spirituális gyógyító technikák precízen megtanult és alkalmazott módszereivel, az Angyalmasszázs során!

Gyere el, próbáld ki, lazulj és töltődj fel a megvalósulás energiájával!

 

Borítókép: pxhere.com