Mutasd magad Univerzum!

Egyetlen apró döntés nem csak egy életet, hanem egy egész korszakot is képes megváltoztatni. Hosszú és göröngyös az út, amely egészen a döntés határáig kísér el minket, és az utána érkező jutalom sem lesz ajándék. Mert amit más annak gondol, az vágyaink megvalósulása csupán, amiben kínkeserves szenvedések és időt, energiát nem kímélő megpróbáltatások bújnak meg. Ezt persze mások nem fogják látni, ami nem is számít. Hiszen minden amit cselekszünk, azt csakis saját magunkért teszünk, függetlenül attól, hogy tudatosak vagyunk rá, avagy sem. Minden cselekedet saját jövőnk záloga.

Mutasd magad Univerzum! – 3-4-5. nap

A hétvége olykor nehezebbnél nehezebb pillanatokkal áldott meg, de kitartásom nem csak célt ért, hanem bizonyított is. A kísérlet működni látszik…

Elutaztam családommal a gyöngyösi bornapokra, ami sokkal inkább az együttlétről, mintsem a szórakozásról szólt. Az első nap kifejezetten fájdalmas volt, ugyanis lakhelyünk épp a főtéren található, ahol akaratod ellenére is meg kell hallgatni a megasztáros faktorfamília újabb “felfedezettjét”, akinek ráadásul még saját száma sincs és mindez két órában…Ott már a frissen csapolt Csíki sör sem csillapította a fokozódó stresszt, ezért álomra hajtottam a fejem, bízva abban, hogy az majd segít. Reggelig valóban segített, aztán újra szembesültem a szorulás élményével, amit egy egyre erősödő üvölteniakarokegykurvanagyot érzéssel párosult. Ez volt a vég. Legalábbis ezt gondoltam. Intenzív izzadás fogott el, ami csak akkor csillapodott, amikor elindultunk a hegyekbe. Mindenkit megbántottam, mindenkinek beszóltam, egy kiállhatatlan seggfej voltam. Annyira sajnálom, de egyszerűen ezt hozta ki belőlem az elvonás. Viszont még így, ahogyan végigjárt bennem fel és alá a hideg pulyka, még így is szeretetet kaptam és egy percig sem haragudtak rám. Ezúton köszönöm még egyszer azt a rengeteg türelmet nekik.

Este aztán rákészültünk egy jó kis Beatrice koncertre, hogy az majd biztosan kizúzza agyamból a vágyat, ami megint csak hülye ötlet volt, hiszen Rendezvény! Szabadtéri! Ember! Hát mindenki dohányzik körülötted! És tényleg…Na még ezen is túltettem magam, de a hangosítás annyira minősíthetetlen volt, hogy Ferón kívül csak egy egysíkú Zsssssssssssssssssssss jött a hangfalakból, ami arra késztetett, hogy a hangtechnikust elküldjem egy afrikai nyaralásra, durván melegebb éghajlatokra! Hát ennyit az estéről és hogy nincs stressz. Azért az idő csodálatos volt és számtalan megértés érkezett, amit azonnal be is építettem az életembe. Az első és legfontosabb, hogy mindenki csak saját magára számíthat, ne várj segítséget! Ha vársz, csak magadnak teremtesz újabb hiányt vele. Vállald be, hogy azt kapsz, amit kérsz! De jó ha tudod, hogy más viszont nem kapja meg, amit kér, ha nem tesz érte semmit sem. Még az is lehet, hogy egészen addig te leszel a rossz, amíg saját magában nem látja meg a tükröt, amit az élet mutat meg neki saját életéről. Na ennek hozadékai most jönnek, kezdem élni, tapasztalni őket. És áldásként élem meg mindezt.

Újabb megértések és hozadékai

Ne hidd azt, hogy jobban érzem magam! Ugyanolyan szarul vagyok, mint tegnap, talán annyival másabb a helyzet, hogy kisfiam széles mosolya eltereli az ugrálóvárnál paraszt módon tolakodó apuka felé érzett vágyamat, hogy most torokra megyek. A gyereknapi programok amúgy tényleg színesek voltak és kifogástalanul szuper volt minden, ezért sajnos elég hamar el is telt a nap. Viszont a másnap reggele már várakozással telt el, ugyanis megbeszélt időpontom volt Soma Mamagésához, hogy egy Angyalmasszázst adjak neki. Somát már ismerem egy ideje és egy igazi arany lélek, de ami a szívén, az a száján is. Eszméletlenül kritikus személyiség, amiben pont az a remek, hogy őszintén belemondja a szemedbe, ha valami nem tetszik, de ugyanúgy a magasságokig emel, ha valóban jó az, amit csinálsz. Az ujegyensuly.hu főszerkesztőjeként napi szinten kapcsolatban vagyok vele és már körülbelül egy éve szóba került ez a masszázs is. Most, hogy egy ideje máshová került a fókuszom és nem foglalkoztam vele, általa újból szem elé került és az általam nyújtott teljes rituális kezelést elvégeztem rajta. Fájdalma elmúlt, kipihenten kelt fel az ágyról, valóban élvezte az általam nyújtott kezelést, majd egy remek beszélgetéssel zártuk le a nála tett látogatásomat.

A közelmúltban már több alkalommal is kérdezte Soma, hogy miért nem tevékenykedek aktívan a spiritualitás adta lehetőségekben, hiszen ott van bennem az erő hozzá. Valahogy nem éreztem azt, hogy teljes erőbedobással nekem ezt csinálnom kellene. Az írás mindig is jobban vonzott, a spiró meg ugyanúgy elvitte az energiámat sok felé. Előadásokat és esti beszélgető köröket tartottam, kezeléseket adtam és segítségemet nyújtottam azoknak, akik kértek szaktudásomból. Legalábbis a múltban ez így volt, de sikerült a fejemben csoportosítani néhány egyszerű dolgot, ami lehetővé teszi számomra, hogy folytassam ezt a sok évig tanult tevékenységet is. Rájöttem, hogy igazából minden csak logisztika kérdése és egy jól összeállított napi-, valamint heti rend gyökeresen változtathatja meg az életet.

Nem könnyű saját magunk által felállított RENDszerben élni, de sokkal könnyebb, mint a rendszer által szolgasorsban, kiégve tengődni. A Sors fintora c. színdarabom is azt mutatja meg, hogy ugyan nagyon nehéz, kemény és olykor brutálisan igazságtalan tud lenni az élet, de mindez kizárólag csak értünk van, hiszen saját sorsunk kovácsai mind magunk vagyunk. És egyszerűen a lehetetlen nem létezik, ha képes vagy MAGadért tenni! Emlékszel mit mondott Yoda? Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld!

Éppen ezért holnaptól újabb dolgok jönnek az életembe, amit a jól meg- és leszervezett napi- és heti tervezetnek, valamint a közelmúlt történéseinek, lemondásainak, változásainak és megbeszéléseinek, valamint önmunkának köszönhetek. A délelőttjeim a kötelezően elvárt cikkek elkészítésében telik, ami olykor váltakozni fog a délutánokkal. Kiszakadok a home office kategóriából és a lakóhelyemhez közeli könyvtár csendjében fogom végezni ugyanezt a tevékenységet. Ha a cikkekkel elkészültem, folytatom forgatókönyvem írását, amit ha előzetes számításaimra bízok, akkor a könyvtárban eltöltött idő három komplett művet eredményezhet szeptemberre. Soknak tűnhet, de mégsem érzem annak. A mennyiség nem is mehet a minőség rovására, ezek pusztán elméleti síkon működő számok, amikkel jó előérzeteim vannak. Nemere István is most adta ki a 701. könyvét, szóval nem érzem túlzásnak őszig azt a két színdarabot, meg azt az egy forgatókönyvet.

Univerzum! Mutatom mit szeretnék, ezért mindent meg is teszek, végezetül mutasd magad te is nekem, hogy átvegyem a kozmikus katalógusból kiválasztott termékemet!

 

Borítókép: pixabay.com