Teremtett valóság (regény)

(Ufómagazin, 2015 augusztus)

A közelmúltban olyan konspirációs regény látott napvilágot, amely a benne lévő történelmi tények, személyek és évszámok a valóságot tükrözik. Ehhez lett körítve egy kitalált történet, amely a sci-fi kategóriájába illő, napjainkban készült és folyamatosan készülő mozifilmek alapjait is szolgálhatná.

 

Az alapötlet kialakulását hosszú évek kutatása előzte meg a paleoasztronautika és UFO kutatás területén, azon belül pedig konkrétan a sumer történelem fontosabb állomásai kerülnek bemutatásra a történet indulásaként. Ilyen a Föld és Naprendszerünk kialakulása vagy a Nibiru bolygóról érkező annunakik genetikai beavatkozásaként létrejött emberi faj teremtése. Ezen tényekről olyan kiváló kutatóktól vannak hiteles információnk, mint Samuel Noah Kramer vagy Zecharia Sitchin, akik lefordították a sumer területek ásatásai során talált ősi űrhajósok által lejegyzett agyagtáblákat.

 

A történetből megtudható az is, hogy a Biblia számos elbeszélést rendkívül hiányosan ugyan és teljesen elmisztifikálva, de átvett az Enuma Elis nevezetű teremtés eposzból. Ahogyan az ősi mitológiákból rengeteg választ kaphatunk felmerülő kérdéseinkre, úgy a regényben is fellelhető a Gilgames eposz elbeszélése, amely még gyermekfejjel is olvasva azonosítatlan repülő tárgyak, robotok és sugárfegyverek pontos leírását tartalmazza.

 

Az olvasó pontos geológiai és geográfiai adatokkal találkozhat, mint például a vízözön megtörténte, ezzel is cáfolva korunk tudományos trendjének állításait, miszerint a gízai piramisok 4500 évesek, hiszen láthatóak rajta az erózió nyomai. Ennek értelmében a természeti katasztrófának legalább 12500 évvel ezelőtt kellett megtörténnie és a piramisok akkor már bizonyíthatóan ott álltak.

 

A történet kulcsszerkezete, a Hermann Oberth és Wernher von Braun tervei alapján készült Die Glocke, vagyis a harang. A fennmaradt elbeszélések alapján ez az elektromágneses hajtóművel működő szigorúan titkos gépezet, a fizika törvényeinek ellentmondóan sikeresen meghajlította a teret és az időt. Einstein relativitás elméletének köszönhetően a történet szerint alkalmassá teszi használóját az időutazásra.

 

Napjaink rejtélyeire is rengeteg magyarázatot találunk benne úgy, mint az 51-es körzet megléte vagy a különleges S-4 elnevezésű létesítmény, ami már nem ismeretlen az UFO kutatók körében. Részletesen bemutatásra kerül az 1947-es Roswell incidens, illetve a körzeten belül folyó kísérletekről és titkok sorairól hull le a lepel. Ezek például a földönkívüli technológiákkal való kísérletek, a dimenzióközi utazások feltérképezése, az üreges Föld elmélet bizonyítható, eltérítésekkel kapcsolatos valósága, a Hold bázisain lévő folyamatos kapcsolat, vagy akár az 1962-ben megtörténhetett Marsra szállás lehetősége.

 

Az olvasó betekintést nyerhet az Új Világrend megdöbbentő tevékenységére is, amelyre az angol királyi család és a Diana hercegnő körüli rejtélyek adhatnak kimeríthető választ, ahol fény derül a világ elit hüllő mivoltára. Ezen adatokat és tényeket akció dús jelenetek és egy szerelmi szál tesz különlegessé, hiszen egy regényben mindaz elmondható, amely szakirodalomban nem megengedett jelen korunk trendje szerint. Kellemes időtöltést kívánok!