Mikor születik meg a megértés?

Sokszor előfordul, akár napi szinten is, hogy vágyaid nem úgy alakulnak, ahogyan azt eltervezted. De nézz rá pozitívan, hiszen vágyaidnak egy része teljesült, megteremtetted magadnak, de mégis valami hiba csúszott bele, ami miatt nem lett tökéletes. Ez mind az elmédben elrejtőzött dolgoknak a megnyilvánulása, a tudatalatti résznek a felszínre kerülése.

Örülj ha ezt észreveszed, mert tudod mit kell kijavítanod magadban, hogy azt kapd, amit megálmodtál, megterveztél magadnak. Olyan ez, mint a tükör. Ha belenézel a tükörbe magadat látod. Ha jön az életedbe egy új kapcsolat, egy üzleti lehetőség, megoldás egy adott problémára, abban az adott dologban éppen te magad vagy. Tehát ha magadban rendbe raktad a dolgokat és tudod, hogy kit szeretnél magad mellé és egészen pontosan látod is, akkor az fog jönni. Ha átérezted azt az üzleti sikert, ami elmédben tökéletesen eleven, esetleg egy beteg állapotban látod magadat egészségesen, akkor rövid időn belül azzá is válsz.

Elülteted a gondolatot, magad szája íze szerint programozod és nevelgeted, amíg eljön az idő, hogy életed részévé váljék. Ez a teremtésed folyamata. Amint megvalósul a programod és azt látod, hogy valami máshogyan alakult a tervezettnél, nem kell elkeseredned és sopánkodnod.

Nézd végig teremtésed folyamatát a gondolat elültetésétől a megvalósulásáig! Megfogod találni a hibát, ráadásul magadban. Ne feledd! A világban minden a tükör elve szerint működik. Először te magad válj tökéletessé, legyen meg benned a rend, a ragyogás és gondolataid sugározzák a pozitív hozzáállást a legkeményebb helyzetekben is! Ez fog előre vinni az utadon és ez hozza majd meg a megértést, hogy tudd min kell változtatnod, hogy azt kapd, amit szeretnél.

Minden a Tiéd! Kezedben a kulcs, nyisd ki boldogságod kapuját!

De ha nem tudod hogyan indulj neki, keress fel bátran és közösen megtaláljuk a számodra legáldásosabb megoldást!