Feladatod: a jelenben élni!

Az örök érvényű gondolatmenet a múlt elengedése. Kicsit most más szemszögből közelítem meg, ugyanis jelen sorok a jövőbe mutatnak. Tegyük rendbe a fogalmakat először is! Múltunk az, ami már mögöttünk van és nincs szükségünk rá többé. Csak hátráltat és miért kotorásznál egy méhkasban, amikor már egyszer szétcsipkedték a kezedet? Voltak benne jó élményeid, hiszen a méz édes zamatáért mindent megtettél, de nem számoltál azzal, hogy egy idő után a méz helyett csak darazsak lakják az odút. Még ezzel a ténnyel is tisztában voltál, de megadtad a lehetőséget, hogy feltöltsék mézzel a kaptárt. Ha egyszer kiürül, már soha többé nem lesz újból teli. Ezért hát fogadd el, hogy ez van, ezen úgysem tudsz változtatni. Életedben is ez lesz szabadságod záloga.

Meg kell értened múltad történéseinek okát, de semmiképpen sem hibáztathatsz mást, hiszen minden történésnek te vagy az oka. Ha múltadat elfogadod és az már nem hat rád többé, életed elindul egy új szakaszban, ahol felismered magadban az isteni fény erejét és rájössz, hogy szabad vagy. Korlátok nélkül élheted mindennapjaidat, ahogyan azt te kívánod. Ez a jelen.

De ebben élned is kell, mert ha elsiklasz jelened fölött, csak az árral sodródsz. És csak az a lényeg, hogy mit csinálsz a jelenben, mert csak az létezik. Csak a most van. Miért nincsen jövő? Egyszerűen nem létezik, nincs! Ébredtél már föl holnap? Nekem még nem sikerült.

Élj a jelenben tudatosan és a Létezés mindent eléd rak majd, ami sikered és boldogságod záloga. S ha ezt mind megérted, akkor rájössz majd, hogy ezért tenned is kell valamit, leginkább belefektetett energiát, akarást. De ha ezt megteszed, életed mesébe illő boldogságba csaphat át. Ez a feladat, mit kérnek tőled és pusztán csak is kizárólag saját fejlődésed érdekében. Ne habozz tovább, cselekedj!

Ha mégsem látod a feladatban az összefüggéseket, akkor fordulj hozzám bizalommal, hogy feltárhassuk az elakadásodnak az okát. Nyitott szívvel várlak és válaszok mellett az angyalok áldását adom át neked.

 

Borítókép: pixabay.com