Lehetetlen?!

Ha ez a szó létezik a szótáradban, akkor fogadd el, hogy nem te vagy életed irányítója! Fogadd el, hogy az orrodnál fogva vezetnek ahogyan akarnak és fogadd el, hogy minden, ami veled történik az nem is történhetne másképpen! Fogadd el, hogy szerencsétlen vagy! Fogadd el, hogy nincs életed! Fogadd el, hogy nincs célod és nem lehetnek álmaid, vágyaid! Fogadd el, hogy minden negatív dolog és hazugság, amit rólad mondanak igaz! Fogadd el, hogy beteg vagy és fogadd el, hogy nincs kiút a szegénységből! Fogadd el, hogy nem kellesz senkinek, hogy csúnya vagy és kövér, vagy éppen sovány vagy, és hogy az életednek semmi értelme nincsen!

VAGY!!!!

Töröld ki a lehetetlen kifejezést a szótáradból és vállalj felelősséget önmagadért és kezd el élvezni az életet! Mert a lehetetlen nem létezik!!! Állj készen az életre! Ragyogj és beindul valami elképesztő csoda! Olyan emberek és lehetőségek érkeznek az életedbe, amire mindig is vágytál. Fogalmazd meg mit akarsz és törődj magaddal, hogy a rendbe érkezzenek az új dolgok! Mert csak az új életbe érkeznek az új dolgok. Hagyd a fenébe a múltadat, ne rágódjál már rajta! Változtatni úgysem tudsz. De magadon igen!

Légy tudatában annak, hogy egy ragyogó isteni fényként bármit megtehetsz, amit csak akarsz, határok nélkül! Élnek a Földön olyan emberek, akik vakon születtek, de úgy döntöttek ők mindent látnak. Élnek olyanok, akik süketek, de mégis mindent hallanak. Élnek kezek és lábak nélkül, mégis teljes értékű életet élnek boldogan, sokan élsportolók is! Miért boldogok? Miért sikeresek? Mert hálásak, hogy egy hatalmas küldetéssel példát tudnak mutatni. És ezt nem érted teszik, hanem önmagukért. Mert nem ismerik azt a szót, hogy lehetetlen!

Amennyiben a lehetetlen szó olykor mégis előkerül a szótáradból és ennek hatására nem terveid szerint alakulnak a dolgok, akkor szeretettel várlak egy személyes konzultációra, hogy rendbe rakhassuk a benned lévő gondolatokat. Ne feledd, azért vagy itt ezen a Földön, hogy boldog légy! Helyetted nem tudok cselekedni, de a megoldást meg tudom mutatni.