Szemfedő

Gyakran észre sem veszed, hogy szemeid előtt egy kendő van, ami eltakarja előtted az igazán fontos dolgokat. Pedig azok mindig folyamatos jelenlétben képviseltetik magukat az életedben, csak egyszerűen nem látod. Ezt a kendőt te magad raktad fel, így csak is te vagy arra képes, hogy le is vedd, hogy meglásd végre azokat a dolgokat, amik téged szolgálnak.

Sokszor még azt is hihetjük, hogy mi sem egyszerűbb ennél, leveszed a szemfedődet és minden elindul a változás felé, a céljaid útján. Ha ez így lenne, akkor nem lenne értelme az életnek, nem lenne feladatunk és nem tanulnánk semmit, mert nem is tapasztalnánk.

Ezért amíg a kendő rajtad van, addig igenis mindazt meg fogod tapasztalni ami a negatív fogalmát kimeríti, egészen addig, amíg azt nem mondod, hogy most már elég volt! Csak te vagy képes a változásra! Ennek első lépcsőfoka, hogy leveszed a szemfedődet és másként tekintesz a téged körülvevő dolgokra. Csak akkor fogod meglátni, hogy amit eddig negatívként éltél meg, az tulajdonképpen érted történt, hogy pozitív szemléletűvé válj!

Ha ezt megérted és eldobod magadtól az elvárásokat, a megfelelési kényszert, az aggodalmakat és a félelmeket, akkor a belső hangod folyamatosan üvölteni fog benned, hogy jó úton jársz, jó amit csinálsz, a jó felé haladsz. Onnantól kezdve már érezni, látni és tudni fogod mikor, mit és hogyan kell tenned.

Egyszerűen csak élj úgy, ahogyan szíved szerint élnél! Nyugodtan merj nagyot álmodni, mert az visz előre, az jövőd záloga. Ha az érzés és a gondolat ott van benned, csak csináld, amit szíved vágya diktál! Kétséged ne legyen a sikered felől, hiszen az már most is a tied. Csak vedd le a szemfedődet és azonnal meglátod!