Gyógyító érintés a mennyekből – az Angyalmasszázs

Maga a masszázs tevékenysége egészen az ókorig nyúlik vissza. A görögök már beépítették eme gyógymódot az orvoslás tudományába, az egyiptomiaknál pedig szakrális beavatkozásként volt jelen, amit csak beavatott papok alkalmazhattak.

Az idő tág és relatív fogalmát figyelmen kívül hagyva, a legősibbnek mégis a keletről származó masszázs technikák mondhatóak, amelyeknek bölcsője a kínai, japán és hindu kultúrákban található meg.

Függetlenül az alkalmazandó masszázs típusától, mindegyiknek egy a célja: egy adott terület vagy akár az egész test valamely problémájának kezelése és stimulálása, a vérkeringésen, a nyirokrendszeren és a legfontosabb, az energetikai rendszeren keresztül.

A testünkön számtalan meridián pont található – amelyek nem véletlenül – a csakrákon keresztül haladnák át. Ha a csakrák tiszták és a meridiánok is megfelelően karban vannak tartva, akkor a test tökéletesen egészséges. Amennyiben valamelyik terület nem megfelelően működik, az energiaáramlás elakad és betegség alakul ki. Hála a masszázs ősi gyógyító művészetének, szinte minden betegség és probléma orvosolható. Ugyan a betegségek okai lelki eredetűek, fizikai megjelenésüktől kezdve minden visszafordítható az eredeti állapotába ezzel a különleges technikával, onnan pedig harmonizálható a tökéletes működéséig.

Az Angyalmasszázs eredete és sajátossága

Az idők során számtalan gyógyító tette magáévá a módszert, amelyet kidolgozott, mégis mindig van újabb és újabb technika a tökéletes harmónia létrehozásának érdekében. Az egyedülállónak mondható angyalmasszázs, különböző spirituális tanítások alkalmazása kapcsán jött létre, népszerű és kevésbé ismert energetikai, valamint gyógyító kezelések során.

Az energiaáramlás azonnali beindítását a kezelés kezdetekor, egy varázslatos sámán eszköz használata biztosítja, melynek segítségével a csakrák kitisztulnak. A vendég igényeinek megfelelően az adott területre fókuszálva, speciálisan magas rezgésszámú olajjal kezdődik meg maga a kezelés. A továbbiakban a problémára, illetve igényekre, esetleg vágyakra szakosodott angyal nyilvánul meg a kezelőn keresztül, amelynek ottléte fizikálisan is érezhető. A masszázs során a páciens kellemes és nyugodt környezetben gyógyul egy reiki szimbólum segítségével, miközben teljesen ellazultan élvezi a testében végbemenő, frissülő energetikai változásokat.

Milyen területre alkalmazható?

Az angyalmasszázs kötetlenül, nemre és korra való tekintet nélkül bárkinek és bármikor ajánlott. Célja a vendég igényeihez igazodik, amely teljesen független, hogy fejfájás, derék- és hátfájás, izom- és ízületi panaszok, comb, térd vagy talp, esetleg a stressz vagy egyéb lelki problémák okozzák a szervezet rendszertelen működését.

A speciális angyalmasszázs alkalmazható továbbá terápiás céllal is, amely lehetőséget biztosít a páciens életkörülményeinek jobbá tételében, hiszen ezzel a technikával a test és a lélek tökéletes egyensúlyba hozható. Az életünk is úgy alakul, ahogyan az Univerzum egyetemes törvényei is: amint kint, úgy bent. Tehát ha bennünk rend van, akkor a környezetünk is rendezetté válik. Az egészség helyrehozatalában és az életminőség javulásában, rendbetételében segíthet Önnek a rendszer kidolgozója.

Időpont egyeztetés és információ a Kapcsolat menüpontban vagy az alábbi szórólapon található elérhetőségek bármelyikén lehetséges.

További kellemes napot kívánok az angyalok áldásával és szeretettel várok mindenkit a főváros szívében, igényesen kialakított masszázshelységben! Igény szerint a helyszínen, az Ön otthonában is szeretettel elvégzem az angyalmasszázst, ha éppen így kényelmesebb.