Belső feszítés

Egy különös érzés, amely mellkas tájékon belülről kifele sugároz, feszít és megmagyarázhatatlan nyugtalansággal tölt el. Ez a változás érzése. Aggodalomra viszont semmi okod, hiszen amint arról már oly sokat beszéltünk, az idei év a megért gyümölcsök leszakításáról és a termény betakarításáról szól. Magadhoz veszed mindazt, ami a tied, amit már elültettél és gondosan neveltél. Ha ez az érzés már megjelent benned, tudd, hogy jó úton haladsz, valami nagy dolog van kibontakozóban.

A feszítő érzésben az egó egyből egy félelem érzet felé sodor téged, de nem ezzel kell foglalkoznod! Hiszen az anyagi világ, amiben élünk, pontosan arról szól, hogy oda is kötődj, mégpedig jó szorosan. Ezen felül kell emelkedni és le kell győzni a félelmet, ami csupán csak az ismeretlen érzése, semmi több. Ahogyan arról már írtam, megvan a magyarázata annak, hogy miért mindig a legrosszabbra gondolunk. Ezért csak az lebegjen a szemed előtt, hogy van egy vágyad, egy célod, ami felé megrendíthetetlenül haladsz és tudod, hogy az már a tied!

Az előző évet, ha nem is annak a bizonyos dolog manifesztálásának szentelted, még most sincs késő elkezdened. Sosincs késő! De nem árt lépni az ügyed érdekében, mert különben összeomlasz, mint egy rosszul felépített kártyavár a kereszthuzatban.

Nos ez az érzés, ami ott van benned, az pontosan ezt mutatja meg neked. Ha teszel magadért és az ügyedért, akkor bőség és harmónia vár rád, viszont ha nem, akkor a kártyavár sorsára jutsz. Vagy így vagy úgy, de a változás megtörténik, kizárólag rajtad múlik, hogy melyik irányba.

Tudd, hogy nálad jobban senki nem képes megalkotni egy maradandóan boldog, sikeres és harmonikus életet! Csak tegyél érte és fogadd be azt, ami a tied! Légy végre boldog és siker ragyogjon életedben, hiszen ezért vagy itt! Nehéz az első lépés, de hatalmas a jutalma! Ne várj tovább! Cselekedj és légy önmagad állandóan fénylő csillaga, aki mindig látja az utat, a következő lépést, hiszen örök Fény árasztja el lényét! És tudd, hogy ez ott van benned, vedd észre!