Gyilkos vírusok az űrből

Szinte már teljesen elfogadottan bizonyított tény, hogy az emberiség a Föld nevű bolygó állatkertje. De sokkal inkább egy laboratórium, ahol más fajok kedvük szerint kísérleteznek velünk, a bolygóra juttatott különféle vírusok elterjesztésével. Csak egy hajszálon múlott az emberiség kihalása vagy csak késleltetik az elkerülhetetlent?

Égből alászállt betegségek

Az ókori Kína máig fennmaradt dokumentumai is arról tanúskodnak, hogy az égen látott azonosítatlan tárgyak, valamint üstökösök feltűnése után, szinte azonnal lesújtott a birodalomra egy megmagyarázhatatlan és súlyos betegség. És az effajta járványok az egész világra kiterjedtek.

Példának okáért gondoljunk csak az első pestisre, amely a spártai háború kapcsán ütötte fel a fejét. Ugyan az istenek lesújtott haragjaként tekintettek a járványra a politeista szemléletük miatt, de valójában valami más volt ennek a hátterében. Az “istenek” egy terv szerint tizedelték a populációt, ahogyan azt pár évszázaddal később egy nagyobb pusztításként megismételték. Az volt a Justinianus korában zajló pestisjárvány, ami közel 2 évszázadot ölelt fel. Mindkettőben az volt a közös, hogy a betegség elterjedése előtti napokban rengeteg fényes gömböket és úgynevezett bronz hajókat láttak az égen, ami a későbbiekben számtalan pestist ábrázoló festészeti műalkotáson is megjelenik.

Az utóbbi kor pusztításának előzményeit az iszlám feljegyzései is megerősítik, miszerint a napokig tartó elsötétült égbolton keresztül üstökösök százai csapódtak a Földbe. Ennek alapján logikusnak tartható az a tény, miszerint a becsapódott meteoritok olyan kozmikus vírusokat hordoztak magukkal, ami életteret adott a pestisnek ezen a bolygón. Mondható ez véletlen egybeesésnek is, de sokkal inkább egy tökéletesen kidolgozott és jól működő tervnek tűnik.

Fekete Halál

Ez a történelmi betegség közel 300 millió emberrel végzett és nem meglepő módon ez is az égből érkezett, hogy halált hozzon a vaskalapos keresztény időkre. Természetesen ezt is Isten büntetésének tulajdonították, de valójában valami sokkal kézzel foghatóbb történésnek az eredménye volt. A festményeken említett égen lebegő bronz hajók furcsa és ismeretlen sárga köd szerű anyagot bocsájtottak ki magukból és amelyik területen ezt megtették, ott a pestis másnap felütötte a fejét. Innen ered a Kaszás szimbolikája is, amit a krónikák nagyszerűen megőriztek az utókor számára. Története szerint az éj leple alatt egy csuklyás alak, kaszával a kezében vágta a gabonát a táblában, de nem aratott le semmit. Viszont folyamatos suhogó hang mellett sárga ködbe burkolódzott.

Ezt inkább értelmezném egy technikai leírásnak, amelyet arra a logikára lehet építeni, miszerint az égen lebegő azonosítatlan tárgy egy robotot engedett le a talaj közelébe, hogy hatékonyan juttathasson gázt a területre. Sokkal inkább egy biológiai fegyver működésének a leírását értelmezhetjük a Kaszás megtestesülésében, mint a lelkek levadászóját. De lényegét tekintve jelentéktelen, hiszen a Halál vagy így vagy úgy, de mindenképpen testet öltött.

A mi életünkben is megtörtént…

India déli részén 2001-ben a Bibliában szereplő véreső mutatta meg magát. Az, hogy a történelem során ez minden esetben egy baljós előjel volt egy járvány előtt, az csak a jéghegy csúcsa. Ugyanis a biológusok által megvizsgált mintákban csak úgy hemzsegtek az organizmusok, az élő sejtek. Ugyan bizonyítottan nem okozott megbetegedéseket a vörös eső, de rá egy év múlva egy új betegség, a Morgellons-kór ütötte fel a fejét. Egyelőre gyógyíthatatlan és nem tudnak róla semmit még a tudósok sem, az orvostudomány pedig tehetetlen, még a kezelését illetően is. Ismérve a sclerosis multiplexhez hasonló neurológiai panaszok és a test különböző pontjain megjelenő gennyes kiütések és sebek. Mindezt a bőr alatt megjelenő fekete fonalszerű, ismeretlen eredetű szálak okozzák, amit még eltávolítani sem tudnak.

De ott van egy különleges eset is, a világ másik pontjáról. Peru már önmagába foglalja mindazt, ami rengeteg magyarázatként szolgálhat a múltban ide érkező földönkívüliek kérdésére. 2007 szeptemberében mégis valami olyan történt, ami beleillik a “történelem ismétli önmagát” kategóriájába. Egy üstökös csapódott be a földbe Carancas városánál. Pár napra rá a több száz környékbeli esetében megmagyarázhatatlan és igen súlyos betegséget diagnosztizáltak. Az embereken furcsa fekete fekélyek alakultak ki, amelynek melléktünetei a magas láz, a hasmenés és a hányás volt jellemző. Pontosan azok a tünetek, amik a pestist is jellemezte. Valószínűleg az emberiség megerősödött immunrendszere ezt az esetet egy enyhébb és gyorsabb lefolyással vészelte át. A legérdekesebb az egészben, hogy a helyi hatóságok teljes hírzárlatot rendeltek el és csupán csak egy újságcikk tanúskodik az eset megtörténtéről és néhány fénykép az interneten.

A kérdés csak annyi, hogy a földönkívüliek az emberi test ellenálló képességét tesztelték és tesztelik vagy tökéletesíteni akarják az alkotásukat?