2017: Pindar éve

A szemünk előtt zajlik minden mit titoknak hittünk oly sokáig. Most már teljesen nyíltan, mellébeszélések nélkül játszanak előbújva a hazugságok sűrűjéből, kik életet adtak az emberi fajnak és kik most uralmuk alá akarnak terelni szándékaik szerint minden elmét, akit csak be lehet hálózni, hogy rabszolgákká tegyenek lehetőleg minél több embert. Kik ők és kik állnak jelenlegi történelmünk alakulása fölött?

Megdöbbentő történelem

Származásunkat és történelmünk alakulását nagyon szépen megmutatják a sumer írások és a fennmaradt leletek. Nem véletlen, hogy néhány évvel ezelőtt az Irakban kirobbant háború kapcsán emlékműveket pusztítottak el, hiszen minden egyes agyagtábla, írás és szobor magában rejtette az igazságokat. A sumerok kivétel nélkül mindent lejegyeztek, ezeket kellett megóvni az emberiségtől, csak így tudták továbbra is tudatlanságban tartani a fejlődő generációkat. De ez csupán átmeneti megoldás és ezt ők is tudják.
Annyi bizonyos, hogy a 450.000 évvel ezelőtt a Földre érkező annunakik beavatkozása által kialakult emberi faj ma már egy más tudatszinten rezonál, ami lehetőséget ad a túlélésre és a fejlődésre. Az Enki és Enlil klánok harcairól rengeteg információnk van, szinte mindent tudunk róluk, hogyan alakították történelmünket, mit hagytak maguk mögött és milyen szándékkal. De Földre érkező vezetőjükről vajmi keveset. Az írások szerint ő Pindar, a drakonida hüllők családjába tartozó fehér szárnyú albínó annunaki, aki jelenleg is a Föld ura. Ugyan az annunakik Pindarnak alárendelt fajnak számítanak, ugyanis ismereteink szerint ők a Nibiruról érkeztek, de Pindar a Draco csillagból. Ez ismételten egyenes arányossággal tör az egyértelműség felé, miszerint a Nibiru bolygót nászajándékba kapta két uralkodó család sarja, aminek egyik tagja valóban a Dracoról érkezve foglalta el helyét a trónon. Lehetséges, hogy Pindar is fellázadt Anu uralkodása ellen, akárcsak Alalu, akinek nyomait és emlékét a Mars őrzi?


A Pindarra utaló pecséthenger jelenleg a British Museumban található. Az “istenséget” nem volt szabad ábrázolni, a képen mégis számos annunaki van jelen, modern öltözékben, technikai eszközökkel kezeikben. Megjelenik a szárnyas napkorong szimbólum is, ami saját kutatásaim alapján eddig arra következtetett, hogy ezek a lények birtokában voltak a repülés képességének. De most tovább haladva teljesen egyértelműnek bizonyul, hogy a pillanatot megörökítő művész magát Pindart ábrázolja, akit a sumer korok területenként más és más néven említenek. Érdekes a kép szimbolikája, miszerint Pindar adja az életet, ő a magasztos, és az ember mellett ott vannak a szárnyas drakonidák is. Innentől kezdve teljesen egyértelmű és tökéletesen levezethető napjainkig, hogy kik irányították és irányítják a bolygónkat.

A hierarchia

1. Az emberiség: Ideje eloszlatni a kételyeket, miszerint az emberiség a teremtés koronája. Thoth azt mondja tanításaiban, hogy: “Nem Földről való vagy földi ember”. Ahogyan minden intelligens létformának megvan a maga karmikus küldetése, úgy az annunakiknak is megvolt: létre kell hozni egy új fajt, az embert. Lehetőséget kaptunk tőlük, hogy emberi testben szülessen le lelkünk erre a Földre, amíg tart a kb 26000 éves periódus, hogy itt gyűjthessünk tapasztalatokat. Bátran jelentsük ki hát, hogy genetikai állományunk részben földönkívüli. A hierarchia legalján pontosan ezért helyezkedik el az emberiség.

2. Haderők: Nem szükséges több diploma annak megértésére, hogy a különböző nemzetek haderejének milyen politikai befolyásoltsága van, valamint mennyi pénz csorog át rajtuk folyamatosan. Gondoljunk csak a NATO-ra, az Egyesült Államok fegyverkezési projektjeire, a Nemzeti rendőrségekre. Milyen igazságszolgáltatás az, ahol nem az igazságot szolgálják? Ők helyezkednek el a piramis második fokán.

3. Politikai rendszerek: Az ember sajnálatos módon beleássa magát a politikai életbe, ráadásul telje-sen fölöslegesen. Az egyén csak saját magát idegesíti fel, de ez arra jó, hogy kizökkentsék az embert a saját életéből és diszharmóniát teremtsenek az átlag életében a politika szereplői. A céljuk pontosan ez. Teljesen mindegy, hogy fasiszta, liberális, kapitalista, cionista, kommunista vagy demokrata, nincs jelentősége. Remek színjáték a politikai színtér a hüllők kezében.

4. Különleges szervezetek: Arra irányulnak, hogy ne szivárogjon ki semmi a terveik közül, ne tudjon senki a tevékenységükről. A lista önmagáért beszél, mint FBI, CIA, NASA, NSA, KGB, INTERPOL és persze a lakatlan területeken található föld alatti tikos bázisok repertoárja.

5. Vallások: Mindegy, hogy kereszténység, iszlám, judaizmus, buddhizmus vagy egyéb keleti tanok, valami nagy titkot őriznek. Leginkább, hogy Isten bennünk van és nincs se menny, se pokol, legalábbis nem úgy, ahogyan tanítják, valamint teremtésünk Földön kívülről érkezett egy másik faj beavatkozása által. Játsszák a szerepüket és háborúznak egymással, mert ezt kívánja meg tőlük a felső vezetés.

6. Bankok és a média: Mondhatnánk, hogy a legnagyobb hatalommal bírnak az ember fölött, hiszen ez az utolsó lépcső, ami napi kapcsolatban van az emberrel. Orrunknál fogva vezetnek és úgy mossák az agyakat, ahogyan ők akarják. A fogyasztó tehetetlen, mert vagy megszoksz, vagy megszöksz. Nincs más választás.

7. Befolyásos vezetés: A világ sorsa mondhatni rajtuk múlik. Befolyásos emberek, akik zárt ajtók mögött üléseznek, távol a nyilvánosságtól. Bilderberg csoport, ENSZ, UNESCO, Római Club, Bohémia Club, Trilaterális Tanács.

8. Illuminati 1. szint: A sumerok óta működnek, igen komoly fekete mágiát használva fennmaradásuk érdekében. Sokat hallunk róluk titkos társaságokként és szinte mindenhol ott vannak úgy, hogy nem is tudunk róla. Szabadkőművesek, Fekete Nemesség, Skót rítus, York rítus, Arab Testvériség, Ázsiai Testvériség, Koponya és Csontok Társasága, Máltai Lovagrend, Kék páholy…

9. Illuminati 2. szint: Itt helyezkedik el a 300-ak Bizottsága. Az ő céljuk az Új Világrend létrehozása. Hosszú távú terveik között szerepel az emberek elme-kontroll irányítása, a háborúk gerjesztése és a terror fenntartása. A népesség csökkentése, valamint a “Jezsuita Felszabadítási Teológia” erősítése, amely a világvallások széthullásához vezet zavargásokon, majd háborúkon keresztül. A jelenlegi pápa sem véletlenül jezsuita, aki életünkben az utolsóként van nyilvántartva.

10. Illuminati 3.szint: A 13 kékvérű család. Nem kell bemutatni őket, mindenki számára ismeretesek. Az ő kezükben van a bolygó a szó legszorosabb értelemben. Mindent ők irányítanak, minden az övék. Hús-vér hüllők emberi álruhában. Rothschild, Rockefeller, Romanov, Bruce, Cavendish, Hanover, Medici, Hapsburg, Krupps, Sinclair, Plantagenet, Warburg, Windsor.

11. Pindar: Legfelül helyezkedik el és trónol Pindar, a Föld ura. Bolygónkat hüllők irányítják, az emberek, pedig már az ókorban fellázadtak ellenük, hiszen öntudatra ébredtek. Magasabb intelligenciát értünk el, mint ők. A Bibliában szereplő bábeli zűrzavar pontosan ezt mutatja be. A történelem ismétli önmagát vagy csupán egy új korszak végéhez közeledtünk? A fehér szárnyas hüllő Pindar, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az ő oldalára billenjen a mérleg és övé legyen a diadal és maga a Föld.

Végidők

Az Illuminati nyíltan tette közzé azt is, hogy mit fognak tenni 2017-ben. Nem titkolják, be is mutatták az Economist Magazinban a tarot kártya lapjait felhasználva, a saját szimbolikájukkal megfűszerezve nyolc lépésben a világ sorsát. Minden dől, mit eddig értéknek hittünk, de ezt szemléltesse az ábra!
Elérkezett a pillanat, amikor magunkba kell nézni. Nem hátra, csupán a jelenben meglátni mindazt, amiből a legtöbbet lehet kihozni. Ezek azok a pillanatok, amikről a kezdetek kezdetén beszéltek nagy tanítók még az atlantiszi időkből. Szembe kell nézni a nagy változással, ami vér nélkül nem fog végbemenni, de spirituális fejlettségünk folyamatos emelésével csökkenthető minden nehézség, amivel szembe kell nézi. A jövő nem választható, de az, hogyan éljük meg, mindenképpen. A mi döntéseink formálják az előttünk álló út állomásait, hát tegyünk is érte, hogy nehézségek nélkül nézzünk szembe mindazzal, ami elkerülhetetlen. Képezzük magunkat és tanuljunk égi segítőinktől, hiszen minden kérésre reagálnak a nekünk legmegfelelőbb módon. Nem számít, hogy angyalok vagy kozmikus látogatók lesznek mellettünk az úton, de tanuljunk meg kapcsolatot teremteni velük, hogy azzá váljunk, akikké sorsunk szerint válnunk kell! Ne keressünk kibúvókat! A folyamat már javában zajlik, a csúcspontig látható és egyértelmű jelet úgy sem adnak majd magukról egészen addig, amíg észre nem veszik, hogy erősebek vagyunk nálunk, minket a szeretet vezérel és éltet. Ekkor minden fajból felbukkannak a képviselők, akikről jelenleg is vannak ismereteink, de hogy melyik ki mellé fog állni, az még képlékeny. Mindenesetre a sakktáblán már mozognak a bábuk, a klasszikus értelemben vett Star Wars története is valósággá cseperedik.