Nimród csillaga

Tegnap este kiálltam az erkélyre és a felhőtlen, tiszta égbolton Nimród csillaga ragyogott rám, üzenetet hordozva magában. Ez a csillagkép a legszebb, ez hozza magával a legtöbb történetet ősidők óta és a köztudatban ez a kép jelenik meg Orionként. Mi magyarok Kaszáscsillagként emlegetjük, de elődeink Nimród csillagaként tisztelték. Ez máris visszavezet minket eredeti származásunkhoz és talán végre elfelejthetjük a finnugor elmélet badarságait, ugyanis sumer nyelven Uru-anna a neve, amely legközelebb áll Nimródhoz (kinek fiai Hunor és Magor) és annyit tesz: Mennyei Fény.

Fényessége betöltötte az egész udvart, tisztán ragyogott benne az új évben megjelenő, új életnek a megszületése. Nimród is azért lett nagy király, mert maga mögött hagyott minden terhet, hogy hatalmas birodalmat építhessen aztán újult erővel, a bábeli történetet követően. Neked is ezt kell tenned! Újat építeni.

A tarot 16-os lapja a Torony, ami a 2016-os esztendőt tökéletesen szimbolizálja. Azt jelképezi, hogy hagyd magad mögött a múltadat, különben összedől minden. El kell engedned mindazt, ami már nem tartozik hozzád és új kövekből kell új várat építened! Abból lesz csodálatos palota és csodálatos élet, ahogyan az már oly régóta ott van az elmédben. És ha ezt mind megteszed megjelenik életedben a 2017-es évnek pontosan megfelelő 17-es lap, a Csillag. Amely azt súgja neked, hogy az elengedett dolgokon túl minden fáradozásod és belefektetett energiát jutalomként jelenik meg az életedben, megkapod azt a vágyat, ami élénken ott ragyog benned.

Ez valakinek egy új munka, egy új kapcsolat, egy új lehetőség, de mindenképpen valami olyan új dolog, amiért már fáradoztál 2016-ban. Ez mostantól már a te életed része. De csak akkor, ha tettél is érte, ezt ne feledd el!

Kívánom, hogy ez a Mennyei Fény ragyogjon Bennetek az új esztendőben, hogy Tiétek legyen mindaz, ami a Tiétek kell, hogy legyen!