Útkereső

Az új évet nem is lehetne szebben kezdeni, mint önmagunkból kiindulva rálépni arra az útra, ami a mienk. Talán még keresni sem kell, hiszen mindig ott van az orrunk előtt. Figyelj a Téged körülölelő környezetre, amelyben megtalálod a Téged érintő jeleket érzések formájában!

Kezd ott az egészet, hogy visszagondolsz arra az énre, aki kisgyermek korodban voltál. Miért kellene megváltozni az évek múlásával, amikor tiszta emlékképekként ragyog benned az a gondtalan és vidám gyermek, aki a legapróbb dolgokra is képes volt rácsodálkozni? A jelenedben is csak akkor látod meg a lehetőségeket, ha figyelsz, ha képes vagy a mostban élni. Ekkor látod meg, hogy egy csodálatos világban élsz és csodálatos dolgok történnek veled, ha mindezt megengeded magadnak.

A múltaddal együtt a bizonytalanságot is hagyd magad mögött! Egyszerűen csak tudd, hogy minden mi Téged épít és emel, érted van és jár neked! Ennek tudatában a benned lévő isteni erő megteremteni a világban azt, amire valóban vágysz.

De ezt az utat csak úgy találhatod meg, ha szívedben a feltétel nélküli szeretet lüktet állandóan. Ennek az energiának van a legnagyobb erejű rezgése, ez maga a teremtő erő. Általa mindenre képes vagy, egyszerűen nem létezik a lehetetlen! És ennek köszönhetően magadat is sokkal jobban kiismered, ráeszmélsz arra, hogy mi mindenre vagy képes. MINDENRE! Egyszerűen csak érezd és halld meg mit üzen a felsőbb éned! Hallgass rá! Az érzéseid mindig sugallják merre menj és mit, hogyan cselekedj.

Ennek ismeretében kizárólag rajtad múlik, hogy az életed egy útvesztő lesz, vagy képes vagy megtalálni belőle a kiutat, hogy boldogan élj az eredeti küldetésed szerint. Rengeteget segíthetnek az útkeresésben neked a hozzád hasonló emberekkel együtt töltött minőségi idő, az erre a témára szakosodott emberek tanításai, de maga az önismeret is nagyban megindíthat az úton.

Már most tudod, hogy merre kell indulnod, egyszerűen csak hozd meg a döntést, még akkor is, ha mások számára az őrültségnek hangzik. A te életed, nem másé, úgy alakítod, ahogyan neked a legjobb!

Csodás és örömteli napot Nektek!