Újév

A téli napforduló a Fény születésének a napja, amelyet pontosan ma élhetünk át. Egy ideje nem írtam nektek, amelynek pontosan ez volt az oka: kivárni az új évet, hogy új dolgok születhessenek meg a sajátom és mindenki életében is. Ma ismételten megszületik a Fény, ami a nappalok folyamatos hosszabbodásában is megnyilvánul. A judeo-keresztény hitvilág – ahogyan az összes többi szakrális nappal is tette – ezen Fényünnep mellé alakította ki a maga kis karácsonyát.

Az újév sem január 1-jén van, de ez már a történelem folyamán bekövetkezett naptárhamisításoknak a következménye, hanem a mai napon! Ezért ahogyan bennem is megszületett az új, nektek adom azt tovább, hogy innentől kezdve újból minden nap veletek lehessek a lélekemelő gondolataim formájában. A blogjaimat megszüntetem, helyette a karmakoncepcio.hu oldalon olvashatjátok a továbbiakban a már megszokott és egyéb más gondolatokat is.

A mai ünnephez méltóan lezártam a múlt eseményeit, elengedtem a terheket, a gondokat, az aggodalmakat és a félelmeket egy hatalmas máglya mellett, hogy legyen helye az újnak fényesen tündökölni. Ha nincs lehetőséged ezt tűz mellett tenni, egy gyertya meggyújtása is tökéletesen megteszi az otthonodban.

Add meg a módját! Tölts egy pohár bort, adj magadnak egy nyugodt és kellemes kis időt ma este! A gyertyalángba mond ki hangosan mi az, ami már nem tartozik hozzád, mi az, ami már nem a te részed és engedd el! Bármennyire is rossz volt, idézd fel és add oda a lángnak és kérd meg, hogy égessen el benned minden terhet és alakítsa át fénnyé! Meglátod a következő napokban sokkal több leszel, mint ma voltál és onnantól kezdve lehetőségek százai jelenhetnek meg az életedben, ha azt megengeded magadnak.

A mai naptól élj teljes és boldog életet, mert ez vár Rád 2017-ben! Az előttünk álló év hatalmas áldás lesz mindannyiunk számára, de ehhez el kell engednek a múltat! Csak tiszta énnel és tiszta szívvel indulhatsz neki. A mai napon ott a lehetőséged tiszta lappal indulni!

Áldásom legyen rajtatok a tiszta Fény ragyogásával ma és minden nap, örökkön-örökké, amíg ezen a Földön élünk! Tegyél magadért egy keveset, hogy sokat kapj vissza a Létezéstől! Ott van minden vágyad, nyújtsd ki a kezed felé még ma!