Leomlott falak, a párkapcsolat tökéletes megélése: így is lehet?

Egyre több alkalommal találkozom azzal a felismeréssel, hogy Te, kedves női olvasóm, az érem mindkét oldalát mutatod be adott esetben fényesnek, vagy éppen sötétnek. Tudod, mindkét esetben igazad van, hiszen mindnyájunkban ott szunnyad az igazság. Mindenkinek megvan a maga igaza, a maga valósága, a maga megtapasztalása és pontosan ez az attitűd vezet a jelened kibontakozásához. Hogy ez egy virágzó tulipán vagy egy kiszáradt kaktusz, az már viszont csak is kizárólag rajtad múlik adott helyzet kibontakozásában.

Hol is kezdjük?

A probléma gyökere minden esetben a múltban csírázik, hát ideje lenne gyomlálni egy kicsit, hogy eltüntesd végre azt, ami nem oda való. Tanító mesterem ezt úgy fogalmazta meg, hogy: “Ne a múlt szarában turkálj, már megtörtént, úgysem tudsz rajta változtatni és ne a jövő miatt aggódj, hiszen még soha nem volt olyan, hogy nem lett volna valahogy! Éld csak a jelent, mert abban rejlik a csoda!” Ahogyan ezt megértettem, az életem is gyökeres változásnak indult.

positiveA kulcs tehát a megértés, ami egy folyamattá alakul át szinte azonnal és már követi is az elengedés, majd a megengedés és a beengedés. Ennek a csúcsán helyezkedik el a csoda, ami Te magad vagy és ekkor jössz rá arra, hogy neked jár a szeretet, a szerelem, a gyengédség, a törődés. Végül azt is megérted, hogy a benned kialakult gátak és felépített falak csupán illúziók voltak. Ezek a rossz megtapasztalások megéléseinek nyomai, amelyek nyílt sebekként tátonganak lelkedben. De milyen csodálatos, hogy a lent után mindig a fent következik és automatikusan kitörlődik elmédből a lehetetlen fogalma, mintha soha nem is létezett volna, mert egy olyan dolog részesévé váltál, amit azelőtt el sem tudtál képzelni.

Igen. Ekkora hatalma van a tudatos változásnak. És a legjobb az egészben, hogy ilyenkor olyan kapuk nyílnak meg előtted, ahol eddig csupán csak falak voltak, végül ezek maguktól omlanak le és bepillantást nyersz egy teljesen új világba, amit onnantól kezdve egyszerűen csak megengedve magadnak megélsz. Hiszen miért tagadnád meg magadtól a boldogságot?

Mi él bennem és mennyire tisztán?matrioska

Elég csak visszalapoznod e blogon pár témában és biztosra veszem, hogy közelebb kerülsz a megoldáshoz is. Példának okáért kiemelném a társadalmi problémákra épült párkapcsolatok témakört, amely komoly ráhatással van mindannyiunk életére. Ezek a virtuális világ nyújtotta lehetőségek, a közösségi oldalak, a társkeresők, a politika, a vallás és egyéb olyan dolgok, amik az elmédben tudatosan alakítanak ki téves képeket és hitrendszereket, hogy miként és hogyan élj. Inkább önmagad légy és önmagadra légy tudatos, hiszen ez az út kezdete a boldogságod felé!

identity-1815810_960_720Fontosnak tartom azt is tudni, hogy egyáltalán Te magad milyen típusú ember vagy, hiszen a disznópásztor és a királylány között is elég nagy a szakadék, de a mesék is arról szólnak, hogy elérhetik és megélhetik egymás boldogságát a hetedhét országon túlnyúló fele királyságban. Az életben sincs ez másképpen, de légy tisztában azzal, hogy ki is vagy valójában, hiszen ez jelentősen lerövidítheti azt az utat, amit végig jársz.

Népszerű és igen fontos témakör ugyancsak a párkapcsolatok elmélyülésében a szexualitás fontossága is. Szívesen beszélünk róla, hiszen a tökéletes gyönyör megnyilvánulása a szeretetben, aminek tökéletes megélése okozza a szerelem állandósulását. No de ezzel sajnálatos módon sokan nincsenek tisztában és a szexualitás helyébe a pornó kerül előtérbe, aminek semmi köze nincsen egymáshoz! Ebben az esetben nincs tisztelet, gyengédség és figyelmesség sem, csupán csak az Én, aminek a következménye egy maradandó sérülés, amit éveken át tartó szenvedések után lehet csak gyógyítani és feloldani. Sokan mégis belementek és éltek benne, csak hogy neki jó legyen, neki örömet okozzak. Miért?? Ekkor jön a megjátszott orgazmus és egyéb olyan dolgok, amik csak fizikális, de legfőképpen lelki problémák maradandó sebeit okozzák és szakítják fel újra és újra. A fentebb említett elengedés, megengedés és beengedés hármasságának fontossága értelmében élheted át az előjáték fontosságát és csodáját, majd a két test összeforrásában rejlő két lélek tökéletes egyesülését, ami maga a gyönyör. Itt kezdődik a szexualitás.

Így is lehet?

A megértés után egy dolgod van csupán. Tudni, hogy méltó vagy arra, hogy találkozz a pároddal, hogy odaadhassátok egymásnak azt a végtelen csodát, ami benne és benned van. És kétséged ne legyen efelől, hiszen ez a boldogságod kulcsa. Ez a tökéletesség megélésének a titka. Mérhetetlen türelemmel párosul ugyan, de olyan megtapasztalásokat ad, amit onnantól kezdve nem akarsz eldobni magadtól, minden nap minden percében újra át akarod élni. És ha ezután még a hiányát is érzed ha ő nincs melletted, akkor elérted a célt. Ez az a pont, amikor már nem kérdés a kölcsönös tisztelet, a szeretet, a szerelem, és a gyengédség. Innentől kezdve egyek vagytok és mindenben támogatásra leltek egymásban, együtt emelkedtek. Minden közös. Az érdeklődési kör, a szabadidős tevékenység, végül a tér is, amiben együtt éltek. Hosszú egy folyamat és mindenképpen megéri türelemmel végig járni ezt az utat, hiszen így érzed azt, hogy tökéletes nő vagy, egyedülállóan fantasztikus értékekkel. Éld meg, hiszen ez a létezésünk legnagyobb ajándéka!