Hova vezet a megjátszott orgazmus?

Egyáltalán miért teszed, ha teszed? Okai különbözőek lehetnek, rögtön az első, ami számomra teljes mértékben érthetetlen, hogy olyan partnerrel folytatsz szexuális kapcsolatot, aki egyáltalán nem hoz lázba. De akkor miért mész bele, hiszen a szexualitásnak pont az lenne a lényege, hogy két ember felfokozott vágyai lélekszinten is összekapcsolódjanak.

Az fog feltölteni energiával és az fog elvinni a tökéletes gyönyör felé. Amíg belsődben a “nem akarom” érzete áramlik benned végig, addig egyrészről ennek a fizikai jelei is megmaradnak, másrészről gondolataid teljesen máshol lesznek és nem abban a pillanatban és helyzetben, ahol éppen lenned kellene. Igazából ezzel csak saját magadat alázod meg és teszed kiszolgáltatottá. Ez az állapot teljesíti ki benned hosszabb távon a szexualitás iránt gondolt negatív diagnózist és rövid időn belül lelki ronccsá válsz, főleg, ha előkerül a téma, valamint egy éles helyzetben, még ha akarod is, a negatív tapasztalataid képtelenné tesznek a továbbiakban arra, hogy megéld a szexualitás szépségeit.

Amennyiben ezen tényezők nem állnak fenn és alapjáraton szívesen folytatod a tevékenységet, szóba jöhetnek olyan tényezők, mint a fáradtság vagy egyéb teljesen átlagos dolgok, amelyek kedvetlenséghez vezetnek. Nincs ezzel semmi gond, párod megértő tud lenni, ha jelzed neki időben ezt értelmes kommunikációval. Ha nem teszed és csak azért csinálod, hogy neki okozz örömet, akkor megint csak értelmét vesztette az egész téma, hiszen a gyönyör, neked is ugyanúgy jár! Ráadásul ha a partnered tapasztaltabb a témában, akkor sajnos nem tudod őt hülyének nézni, ugyanis az orgazmus létrejöttekor történő izom összehúzódásokat azt bizony érzi a férfi. Nem beszélve az ilyenkor tapasztalható fokozott nedvességről, aminek elmaradása egy nagy nyögés következtében az őszintétlenség konfliktusát vonhatja maga után. Ez a kapcsolat halálra van ítélve.

Az előjáték fontossága

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy minden előzetes érintés és ráhangolódás nélkül ugranak fejest az aktusba. A legrosszabb! A férfinak még egyszerű lehet, de a nő egy összetett szerkezet. Igényeled a kényeztetést, az érzékiséget, hogy éreztessék veled, hogy mennyire tökéletes vagy. És mivel a nő a Létezés legcsodálatosabb teremtménye, így izgalmas és élvezetes feladat is felfedezni téged, lassan haladva, elidőzve minden egyes négyzetcentiméteren. Nem véletlen, hogy a keleti kultúrákból fennmaradt ismeretek elnyugatiasodtak. Ebből is alakult ki a pornó kategóriája, aminek már semmi köze nincsen az érzékiséghez és a tökéletes szexualitás megéléséhez.

A keleti ősi dokumentumokból tudjuk azt is, hogy a nő testén található erogén zónák mikor, milyen reakciót váltanak ki belőled. Megdöbbentő egyszerűséggel alkalmazhatóak ezek, de jelen korunk erotikus világa ezt már teljes mértékben figyelmen kívül hagyta, ami egy szexuálisan tudatlan és beteg társadalmat szült meg, aminek következménye a már fentebb említett okozatok.

Újdonság és életmentés lehet egy pár életébe bevezetni olyan szexuális szokásokat, ami addig elképzelhetetlen volt. Ez mindenkinél más, de a legfontosabb, hogy tabuk nélkül lehessen róla beszélni, hiszen ugyanúgy hozzátartozik az élet szükségleteihez, mint az evés vagy az alvás.

Az orgazmus lehet őszinte, esetleg többszöri?

Minden esetben! Az erotikus masszázsnak nevezett érintéssor, pontosan az erogén zónákban található energetikai rendszert köti össze egy egésszé és furcsa mód kis százalékban érinti csak a nemi szerveket. Ilyen alkalmakkor is képes a nő a többszöri orgazmus elérésére is és behatolásról még egyáltalán nem is beszéltünk. Az már egy halmazati tényező, amikor fantasztikusan lehet kombinálni ezeket a dolgokat a tökéletes gyönyör eléréséhez. Ez nem egy különleges képesség, mindenki alkalmas rá. Egyetlen függvénye van csak, a részletekre való odafigyelés, mint hőmérséklet, meghitt és zavartalan környezet.

orgasm

Van értelme megjátszani?

A tények ismeretében ne játszd meg az orgazmust! Értelmetlen dolog és a “hazugság, akkor is hazugság, ha soha nem derül ki”, mert bizony sajnos minden esetben fény derül rá. Ezzel a tevékenységgel két embernek teszel rosszat és sokkal rosszabbat, mint az elsőre gondolnád. Az őszintétlenség maradandó csalódáshoz vezet, a maradandó csalódás pedig örök őszintétlenséghez. Ez nem élet! Magadtól veszed el a gyönyört ebben az esetben. Mond ki ha valami bánt vagy valami nem esik jól! Az őszinteség minden esetben meghozta már az emberiség történelmében a megoldást, miért gondolnád, hogy a te esetedben ez másképpen lenne?

Hova vezet a megjátszott orgazmus?” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólások lezárva