Vágy

A nagyvilág hétköznapjai szürkévé válnak, mert vágyaktól mentesek. Óhajok vannak csupán, amik inkább a sóhajokhoz állnak közelebb. Ezek nem vágyak, hanem aggodalmakkal felfestett jövőképek. Élet ez így egyáltalán? Nem. De tudd, hogy te nem az átlagként tartasz számon, így minden mi benned megszületett, a valóságban is akkor és úgy jelenik meg, ahogyan neked az szükséges. Ez viszont már vágy, ami tulajdonképpen egy egyszerűen kinyilatkoztatott kérés, és kétséged ne legyen afelől, hogy megkapod!

A bizonytalan vágy sajnos minden esetben megmarad óhajnak, ugyanis nem teszed bele a megfelelő energiát, a megfelelő rezgést. Vágyhatod a szerelmet, a tökéletes társat, de amíg a múlt sebeit tépkeded magadon és azon rágódsz, hogy mi lett volna ha, addig csak lehetőségeket fogsz elszalasztani, mert nem látsz és nem hallasz semmit sem, ami igazából fontos lenne számodra, pedig ott van előtted. Ilyenkor még arra is képes vagy, hogy felnagyíts nem létező dolgokat, vagy görbe tükröt láss önmagadról, csak hogy az egódat tápláld, hogy neked van igazad. Ez depresszióhoz vezet.

Vágyhatod a sikert is, de amíg nem engeded meg magadnak, hogy sikeres légy, addig minden próbálkozásod kudarcba fog fulladni. Mindegy, hogy egy vállalkozásról van szó, egy jó ötletről, legyen az bármi, amíg nem érzed át tökéletesen, hogy neked az jár, addig nem is lesz a tied.

Vágyhatod a bőséget és a jólétet, de amíg elmédben az a program fut, hogy ez nem lehet a te életed, akkor nem is lesz az, hiszen igazat mondtál. Ne azzal törődj, hogy már megint egy sárga csekk, mert ehhez érzés párosul, ami nem más, mint energia. És így újabb csekket fogsz kapni, mert energiát adtál neki. Ha már megengedted magadnak és átérzed milyen a jelenlegi anyagi körülményeidnél tízszer magasabb színvonalon élni, akkor ezt meg is fogod tapasztalni a valóságban is.

Ezek a legáltalánosabb vágyak. Tudd, érezd, engedd meg magadnak, hiszen jár neked! A Létezés nagyon intelligens és minden kérésedet meghallgatja, minden vágyadat megadja és teljesíti. Fontos, hogy ne könyörögj, egyszerűen csak érezd át, hogy a tied! A gondolataid érzések, azok pedig rezgések és a Létezés erre reagál. Ennek értelmében minden esetben azt kapod, ami benned van.

Élj a képzeleted szerint és vágyaidat úgy és akkor valósítsd meg, ahogyan azt te szeretnéd! Minden segítség ott van az orrod előtt, csak indulj el az úton, azaz belülről haladj kifelé, hogy megtaláld az egyenest! A Létezés fénye a sötétből még mindig mindenkit kivezetett a világosságba! Ne várj tovább!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com