Új élet

Tapasztaltunk már jót és rosszat, tanít minket az élet. Tanít és vigyáz ránk, hogy átéljük mindazt, ami otthon nincs. Mert ahonnan érkeztünk egyszerűen nem létezik a fájdalom, az aggódás, a félelem, a szomorúság, a szomjúság, az éhség, a kín és a szenvedés, a nélkülözés. Mind csak azért jelentek meg az életedben, hogy tudd mi az, ami a tökéletes Fényhazából hiányzik, mi az, amit csak itt tudsz megtapasztalni. Ez maga az anyagi világ. Ne rohanj el előle, hanem nézz szembe vele! Nincs más választás, csak egy út van!

És ha mindezt átélted, akkor egyenes az utad a boldogság felé. Ezek után nyílik meg az a kapu, amin átlépve megismered a harmóniát, a szeretetet, azt az új dolgot, amihez eddig ezeket a fogalmakat csak ezek után tudod megérteni, mert ekkor nyer igazán értelmet. Csak ezek után értékeled mindazt, amid van. És ne úgy gondolj erre, hogy “de hát eddig is értékeltem”. Persze. De vajon hányszor gondoltál bele abba, hogy tulajdonképpen mindened megvan és semmiben sem szenvedsz hiányt?

Van szemed a látásra, füled a hallásra, kezed a tapintásra, lábad a járásra. Valakinek ez sem adatott meg. Értékelted magadat már igazán? Mert ha végigmentél a világ fájdalmának ösvényén, akkor elkezded értékelni és szeretni magad. Ekkor jelenik meg az életedben az új! Új barátok, új ismeretségek, új kapcsolatok, új szerelem, új munka, új élettér, új szokások, maga az új élet. A te döntésed csupán, hogy befogadod az újat és boldoggá válsz, vagy maradsz még a gyötrelmek tengerében és állod a pofonokat. Ne dagonyázz tovább, hanem lépj! Az a feladatod, hogy boldog légy! Ezért vagy itt!

Fogadd el, hogy minden ami mögötted van, azt tett azzá, aki most vagy és ez tesz téged tökéletessé a jövőben. Sokat kell tanulni és tapasztalni, de ez az az út, amin végig kell menni. Új életed első lépcsője, hogy annak adj a legtöbb szeretetet, akit eddig a legjobban utáltál! Csak olyat cselekedj, amit szeretnél, hogy veled is tegyenek! És fogadd be az újat, hogy a lehetőségek kitárulkozzanak előtted!

Egyszerű dolgok, amik bonyolultnak tűnnek elsőre. De nem az. Ez a feladatod! Kezdj új életet, hogy végre a boldogságnak élj harmóniában, szerelemben, egészségben és sikerben!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com