Test-lélek program

Az egész történet otthonról indul, a Fényben kezdődik minden, még leszületésed előtt. Kiválasztod életfeladatodat és a legjobban neked kedvező szülőket, hogy véghez vidd mindazt, mit elterveztél, majd tanítsd azt a két embert, aki az életet adta neked ebben az anyagi világban. Az előző életeid tapasztalatai ott vannak már szellemedben, ezt a programot tovább is viszed magaddal, hogy munkádat a legtökéletesebben végezd és a precíz küldetésed után hátradőlj és élvezd a boldog harmóniát.

Fogantatásod pillanata, ahogyan a neved is, a te sugallatod volt szüleidnek, akik eleget tettek kérésednek. Az anyai méhben lévő fejlődés, viszont már teljesen független volt tőled, hiszen a test csupán egy múlandó anyag, egy forma, amiben megnyilvánulsz. Ezért butaság az abortusz körüli kérdéskör, hiszen a lélek megnyilvánulása még sehol sincsen, te még otthon vagy! Vagyis aki emellett dönt, ő nem követ el hibát, ez a nő döntése, amihez megvan a joga, abban a bizonyos 1% szabad akaratban. Ha ez megtörténik, téged ez teljesen hidegen hagy, hiszen választasz újabb alkalmas két embert arra, hogy megszülethess ebben a világban. Felelőtlen kijelentés gyilkosságnak nevezni ezt, hiszen akár a test, a tenyereden lévő baktériumok is élő szervezetek, amiket egy egyszerű kézmosással megölsz. Bátran gondolkozz el ezen, mert a két dolog között nem látok különbséget.

Az anyagi világban akkor kezdődik meg az életed, amikor kibújsz az anyaméhből és felsírsz. Ez nem az ismeretlen, hanem csak az első áramütésszerű fájdalom az adott létezésedben, amit egy angyal okoz neked, amíg hozzá varrja a testedhez a lélekszáladat. Ez köt össze az igazi hazáddal és e világgal.

Maga a test is egy olyan intelligens anyag, mint például az emlékező fémek. Emlékszik és reagál olyan dolgokra, amik akár még az anyaméhben történtek vele, de arra is, ha megtámadja egy vírus, ami után egy automatikus védelmi mechanizmust indít el. Ennek az összetett szervezetnek köszönhető, hogy arra is emlékszik, ha megégeted, leforrázod, hideggel érintkezik, nedvessel vagy szárazzal. Édessel, sóssal, savanyúval vagy keserűvel. Az elme ezt mind elraktározza és érzetek formájában mindig előjön, elég, ha csak rágondolsz.

De a legnagyobb ajándék Te vagy! A szellem, aki benned lakozik. Mert ő az, aki mindenre emlékszik, még arra is, ami évmilliókkal ezelőtt történt. Ezt hívja a tudomány tudatalattinak, jobb kifejezést nem találtak rá, hiszen ők is tudják, hogy az ember nem csupán 70 kiló rothadó hús, hanem valami sokkal több annál, valami Istentől való isteni dolog.

Te magad vagy Isten egy darabja, hiszen benned él. Ezért teheted meg mindazt, amit szeretnél, ezért kapod meg mindazt amire vágysz és ezért lehetsz az, aki mindig is akartál lenni. Mert nem csupán a teremtésben vagy a teremtés, hanem te magad vagy a teremtő is egyben. És minden tudás ott van benned, a tied, amióta világ, a világ. Éld hát azt az életet, amilyent kívánsz magadnak, mert a tudásnak programja a testedben, a lelkedben, a szellemedben ott van. Semmiben nem szenvedsz hiányt, alkosd az életed kedved szerintés úgy éld meg a szerelmet, a bőséget, a boldogságot, ahogyan az számodra a legtökéletesebb, a legharmonikusabb!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com