Teremtés

Az asztrológia soha sem állt közel a szívemhez, mindig mondom is, hogy ne a csillagok irányítsák az életedet, hanem te irányítsd a saját magad sorsát! Ez jelenleg azért is fontos, mert több írás is született különböző oldalakon a napokban és biztosra veszem, hogy még fog is, ami a jelenlegi nap-éj egyenlőséggel kapcsolatos. Nos, igen. Ez év június 20-án, Szent Iván éjjelén, ahogyan minden évben, megszületett a Sötétség, ami komoly változások kezdetét vette minden ember életében. Ez a folyamat szeptember 22-én csúcsosodik ki az őszi nap-éj egyenlőségkor, ami egészen december 21-ig tart, ahol ugyanis újra megszületik a Fény.

Ahogy mondottam valóban gyökeres változásokról van szó, amikhez a legnagyobb örömmel és szeretettel kell hozzáállni. Hiszen minden tragédia és betegség, valamint új és nem várt helyzet értünk van. Nekünk mutatkozik meg, hogy fedezzük fel benne a tanulás, az ok és okozat csodáját. Ezek mind egy szálig magok, amiket már rég elvetettünk, de csakis kizárólag rajtunk múlik, hogyan neveljük fel őket. Általunk fogja felvenni végleges formáját és általunk válik áldással teli mézédes gyümölccsé, vagy keserű méreggé. A végeredményt mi alakítjuk a döntéseink által.

Ez maga a teremtés folyamata és időszaka is egyben. Ugyan bármikor megteheted, de most mindennél fontosabb, hogy élj vele, élj azzal a hatalommal, ami benned rejlik és használd ki tudatosan! Ugyanis ebben az időszakban a Sötétség oldalára billen a mérleg, amit a benned lévő tiszta Fénnyel és szeretettel bármikor világossággal tölthetsz meg. Világítsd be azt az utad, amit végig kívánsz járni! Csupán egyetlen döntés szükségeltetik hozzá, hogy elindítsd a folyamatot.

És nem kell hozzá semmi extra tudás, hiszen ott van benned minden. Egy csodálatos játék az élet, nem több. Így feladatod csak annyi, hogy játssz el a gondolattal, hogy minden, amire vágysz, már megtörtént és a tied. Már azt az életet éled. Mesélj róla a barátodnak átéléssel és koccintsatok a boldogságodra egy pohár pezsgővel, hisz van mit ünnepelnetek.

Helyezhetjük ezt tudományos alapokra is, ugyanis a kimondott szó hatalmas ereje és a hozzákapcsolt átélt érzelem rezonanciája a folyadékkal szimbionizál, végül eggyé válik vele. Így az a minőség, amit az átváltoztatott pezsgő képvisel, eggyé válik veled, ami onnantól kezdve belőled rezeg a külvilág felé. Tartsd fenn a kívánt gondolatot a továbbiakban is ezután és az Univerzum válaszul odaadja neked, amit kívánsz. De ne kérj, ne könyörögj, ne bárcsak és ne szeretném, hanem tudd, hogy már a tied! Hiszen minden érted van! Legyen csodás napod kedves vándor, az út mi előtted áll, fényesen ragyogjon ebben az időszakban is, hogy a felhőtlen boldogság mielőbb a te birtokodban legyen!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com