Szél

Az október hirtelen ugyan, de erőteljesen elhozta nekünk a levegő elem csodáját, a szelet. Ha védekezni akarsz ellene, öltözz melegen, de ne kritizáld, csak a dolgát végzi! Tisztelettel szólj hozzá, hiszen ugyanolyan intelligens lény, mint te. És meghallgat ő is Téged, hiszen egy részed belőle való. Ő nagyon is jól ismer.

Messzire viszi az illatokat, a hangokat, és ha úgy kívánod a terheidet is. Nincs is ennek jobb módja ebben az időszakban, mint kiállni a hegytetőre, átadni magad a természet csodáinak és feltárt karokkal megkérni őket, hogy a szél segítségével fújjanak ki minden olyan dolgot belőled, amitől meg kívánsz szabadulni. Én ezt fogom tenni a hétvégén, te is kezdj el tervezni magadnak valami hasonló szabadidős tevékenységet!

Vágyakozva nézz bele a naplementébe és érezd, ahogyan a lágy szellő simogatja az arcodat! Kedveskedik neked, törődik veled, a gondodat viseli. Megszárítja a ruháidat, a hajadat és kipirosítja az arcodat, életet visz beléd és feltölt. Kicseréli a sejtjeidet és friss levegőt juttat a tüdődbe. Szeret Téged.

S hogy tudd mennyien dolgoznak érted nap, mint nap, ehhez elegendő a szélben elcsendesednek pár percre, hogy meghalld őket. Ők a levegő angyalai, a város zajában ők vannak melletted. Minden lépésedet gondosan őrzik és mutatják az utat, amerre haladnod kell. Nincs ez másképpen a természetben sem, de egy erdőből egy tisztásra vezető ösvény megmutathatja neked azt a tökéletes harmóniát, amit a levegő elementálok tudnak számodra biztosítani. Ebben vannak segítségedre a szilfidek, akik a levegő tündérei. Bátran szólj hozzájuk tisztelettel, a kölcsönösség nem fog elmaradni.

A szél vigye el terheidet, hogy helyet csináljon a tökéletes boldogságodnak, hogy életfeladatodat maradéktalanul bevégezhesd!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com