Sorsfordítás

Eljött a szeptember és az élet iskolájába is becsöngettek. Elérkezett az ideje annak, hogy alkalmazzuk
mindazt a tudást, ami megadatott nekünk. Kemény évek állnak mögöttünk, de annál nagyobb tapasztalatok teszik lehetővé, hogy a legnagyobb sikerek elé nézzünk, hiszen hatalmat kaptunk sorsunk felett. A múlt fájdalmai most áldásként jelennek meg az életünkben, csak döntenünk kell, hogy merre tovább.

Ha a szív útját követjük, felülkerekedünk az elme befolyásolásán és életünk egyenes útra lép a boldogság ösvényén. Új utak és új lehetőségek nyílnak meg előttünk és azt csinálhatod, ami valóban mindig is szíved vágya volt. Nincs kockázat és nincs bizonytalanság, hiszen már mindent tudsz, ha mélyen magadba nézel és meghallod a belső hangot. Hallgass rá és fogadd be szeretettel amit mond, hiszen érted van és Téged szolgál!

Használd végre teremtő hatalmadat, ha eddig nem tetted meg és alakítsd az életedet úgy, ahogyan neked a legjobban kívánatos! Ez a döntés új kapcsolatokat, új hivatásokat és olyan új dolgokat hoz az életedbe, amit már leszületésed előtt megírtál magadnak. Most jött el annak az ideje, hogy az utadat járd és boldog légy. Hiszen ezért vagy itt.

Fogadd be a lehetőségeket, amik most jönnek, mert folyamatosan ott kopogtatnak. Nyiss nekik ajtót! Hiszen az ajtó mögött van a szép új világ, ami nem más, mint te magad, a te életed, a te sorsod. Minden érted van! Ezt soha ne felejtsd el!

Lépj ki a komfortzónából és vedd észre a körülötted lévő világ nyújtotta csodákat és meríts belőle, hiszen ez sorsfordításod kulcsa! Éld a jelent és Tied minden mire vágytál. Nincsenek határok, azokat csak az egó állítja eléd. Lépd át nyugodt szívvel és éld a boldog harmóniát mindennapjaidban!

sand-768783_1280