Nap

Az éjszakát felváltja a nappal, hogy újult erővel egy új életet kezdhess. Minden nap egy új lét kezdete, egy reményekkel teli új napé. Minden reggel újjászületsz, új lehetőségek elé lépsz, hogy új dolgokat teremthess a mindennapjaidban, hogy csodálatos dolgokat tapasztalj meg. A Nap sugarai végigkísérnek ebben, még akkor is, ha épp nem látod, hiszen a felhők felett mindig süt a Nap.

Az arcodat simogató Nap melege biztosít Téged arról, hogy törődnek veled az égiek, hiszen soha nem vagy egyedül. Érezd át minden reggel a boldogságot és a szeretet, amit tőlük kapsz, hiszen csak akkor tudsz előre haladni és adni másoknak is, ha van benned belőle épp elég. És legyen, hiszen ez az életed mozgatórugója, maga a szeretet. Nélküle elvesztél.

A Nap fénye világítja be utadat is céljaid elérése érdekében. Fogadd el hát, mit megmutat neked, hiszen minden egyes apró momentum életed kirakósának egy darabja. Nem számít, ha sötétebb folt takar egy részt, az is a tied és az is hozzájárul ahhoz, ami te magad vagy, illetve leszel. Ne az érdekeljen mit gondolnak mások! Ha jól csináltál valamit, akkor beszélni fognak rólad, leginkább a hátad mögött és leginkább negatívumokról. Az sem baj, ha fáj, sőt! Akkor tanulsz is belőle.Semmit nem csináltál rosszul, mindent úgy alakítasz, ahogyan azt már jöveteled előtt megtervezted. Csak menj tovább és fogadj be minden téged érő hatást! És ez az a pont, amit jól véss az eszedbe: a legtöbb már a negyedénél feladta volna!

Ezért vagy te sokkal több, sokkal másabb, mert a szeretet fénye ragyog benned és tudod merre tartasz. Hamarosan ezt az évet is lezárjuk, így még van lehetőséged arra, hogy rendbe rakd az elvarratlan szálakat az életedben. A felkelő Nap mindig ott lesz Neked, hogy segítségedre legyen. Szánj rá időt és nézz bele mélyen! Szólítsd meg őt a hajnali órákban amikor a látóhatáron felbukkan, és lásd életed további részét szerelemben, szeretetben, boldogságban, egészségben és sikerben ragyogni! Akár egy filmet. És kétséged ne legyen afelől, hogy amit bele vizualizálsz a Napba az meg fog történni! Nem kell nekem hinned. Higgy magadnak, csináld végig és tapasztald meg! Éld át! Én tudom, hogy ez működik.

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com