Mennyire szexi a tetovált nő? Hol a határ?

Az első tetoválás az bizony meghatározó. Fontos, hogy egy emléket, a személyiségedet vagy bármi olyat ábrázoljon, aminek története van és kizárólag hozzád köthető, hiszen egy életen keresztül hordod majd. Nem lemosható, mint a Donald kacsás rágóból felrakott Mini egér, ráadásul fájdalommal is párosul, ami az utóbbiról nem mondható el.

Természetesen választhatsz katalógusból is mintát magadnak, de az már nem lesz egyedi. Erre szokták mondani, hogy az első után elkap a gépszíj és nincsen megállás, jön automatikusan a többi. Van is benne igazság, meg nincs is. A mit után, már csak a hova a legtipikusabb eldöntendő kérdés.

Hol a tetkó?

Legáltalánosabb tetovált hely egy nő testén a popsi felett, derék tájon található. A tetováltak körében a szájhagyomány csak “ribanc rendszám” néven emlegeti, hozzáteszem csak a semmit mondó non figuratív vagy a kidolgozatlan és teljesen átlagos munkák esetében. Hiszen ez a terület igenis nagyon szexi tud lenni.
a1681-tumblr_lp1pxt6me11r05fw7o1_400_large
A vádli és a boka szokott még egy tipikus hely lenni, ami észbontóan őrjítő , és ha a tulajdonosa egy dekoratív, magas sarkút viselő hölgy, akkor garantált a férfi szemek utána nézése hatványozottan minden esetben. Egy esti meghitt együttlét előtti masszás keretein belül a partnered biztosan rá fog fókuszálni, ha a vádlidon van tetoválás, főleg ha még a Taohoz is van valami köze, ugyanis itt bizony elidőzünk.
51622-bow-lace-tattoo-on-ankle
Majd ott vannak az alkarok, ahol ismételten nagyon szépen mutathat egy-egy sajátos tetova, főleg ha mellé igényesen ápolt körmök is párosulnak. Ugyanis ez a terület mindig szem előtt van, ezt simogatjuk meg legelőször gyengéd érzéssel és dicsérjük a felrajzolt mintát, aminek már automatikusan meséled is a történetét.
d5abb-760075
Végül a legtipikusabb hely, ahova egy nő előszeretettel csináltat magának tetoválást, az a csípő és a vénusz domb közötti terület. Valóban észveszejtő látvány, a virágocska, a szívecske, a csillag és a pillangó, mert nagy általánosságban valami hasonló lesz ott, az esetek 90%-ban.
ddfd3-tattoos-for-women-1
 

Hol a határ?

Sok nő átesik a ló túloldalára és az egész testét beborítja színes varrásokkal. Ez nem jó és nem rossz, ez az ő döntése. Ettől függetlenül ugyanúgy lehet vonzó és ugyanúgy megélheti nőiességét, mint bármelyik másik nő társa, de hogy a társadalom nagy százaléka megvetéssel néz majd rá, az kétségtelen. Nem leszólni kívánom ezeket a nőket, hiszen ők is a létezés csodájához tartoznak és ők is ugyanúgy vonzóak, de ehhez a nő típushoz már egy másik világszemlélet szükségeltetik. Mindenesetre az teljesen bizonyos, hogy a tetovált nők 100%-a részesülhet gazdagon a kellemesen mókás helyzetekből. Ilyen például, amikor várandós leszel és a nőgyógyásznál töltesz hosszú perceket a várakozással. Hogy ki mit gondol rólad, az teljesen lényegtelen, abszolút nem kell vele foglalkozni, pedig nézőközönséged bőven akad majd. Húzd ki magad és vállald büszkén, hogy ez bizony te vagy! Az esetek többségében még az ilyen nők jobb, kellemesebb és megértőbb nevelést is tudnak biztosítani születendő gyermeküknek. Majd amikor behív a doki és megkezdődik az ultrahangos vizsgálat a nagy pocakon, az biztosan meg fogja kérdezni az alhasadra tetovált halacskáról, hogy “mi lesz ebből bálna?”

Mi lesz, ha megöregszem?

Ha tetoválásra adtad a fejed, esetleg az életformád szerves részét is képezik, akkor kétségtelen, hogy ezt a gondolatot már végigfuttattad az agyadban. Így azzal is tisztában vagy, hogy a kor előre haladtával a bőr elvékonyodik, megnyúlik, megereszkedik és már nem fog úgy kinézni az a tetova, amikor megcsináltattad, valljuk be, megcsúnyul. De az emléke kristály tisztán fog még akkor is élni benned és akkor is ugyanaz a laza csaj leszel, aki akkor voltál, amikor létrehoztad a műremeket.
 77c78-37635
Végül ha nincsen rajtad egy darab tetoválás sem, akkor is biztosíthatlak arról, hogy anélkül is vonzó és csodálatos nő vagy. Ez szimplán egy több ezer éves hagyománynak az elvilágiasodása, akinek vágya él vele, akinek nem, az meghagyja másnak.