Megérzés

Lehet jó és lehet rossz. Egy biztos, mindenképpen téged szolgál, neked jelez, utat mutat, tükröt tart és visszajelez.

A kellemes érzetek bizonyos élethelyzetekben mindig arra hívják fel a figyelmedet, hogy menj és csináld tovább, amit elkezdtél, hiszen amiben örömödet leled, az az egyenes életutad a boldogságod felé. Ezekben a helyzetekben sajnos sok zavaró tényező jön hirtelen és összezavartan érezheted magad, nem érted miért lett a tökéletesnek hitt dologból valami megmagyarázhatatlan, mintha elindult volna a történet a lejtőn. Ez teljesen természetes folyamat, egyszerűen csak a teszt része, hogy valóban megértél e arra, hogy boldog légy. Bólints rá nagy igennel és tudd, hogy persze, hiszen ez jár neked és azon az úton jársz, ami a tied. És a lejtőből ismét felemelkedés lesz.

Persze az éremnek, mint minden esetben, mindig két oldala van. A rossz tapasztalatok és a legnagyobb fájdalmak tanítanak igazán és ott lelhető meg legjobban a megértés, ami minden esetben egy rossz megérzéssel kezdődik. Ha már az érzés megjelent benned, biztosíthatlak, hogy a valóságban is megjelenik a maga fizikális formájában, ha rágörcsölsz. Kérlek vésd az eszedbe, hogy részben ez a saját teremtésed is egyben. Hiszen ami bent, az kint!

Ne tedd! Engedd el! Ha a megérzésed rossz, akkor válassz egy másik megoldást, indulj el egy másik úton! Elárulom halkan, hogy nem lesz könnyű, de a szív sugallata, a belső hang, még soha nem hazudott. Mindig igazat mond és soha sem hagy cserben. Ha követed, akkor pontosan azokat a tapasztalásokat fogod megkapni, amire szükséged van.

Ne téveszd össze a bizonytalansággal. Ugyanis ha a megérzésed bizonytalansággal társul, akkor az utadat járod, jó helyen vagy, jó időben, pusztán az egód játszik veled és az agyadat próbálja előtérbe helyezni. Ez sajnos a boldogtalansághoz vezet, hiszen minden esetben rossz döntést eredményez.

Ha megjelent benned a jó érzés legapróbb szikrája is, akkor ne tétovázz tovább! Lépj rá arra az ösvényre, hiszen neked kövezték ki azt az utat! Járd végig és fogadd el, fogadd be! A tied! És az maga a boldogság, a szerelem, a harmónia és a bőség. Nem baj, ha eleinte ezt nem látod, de azzá válik!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com