Lemondás

Előfordult már veled, hogy annyira hajtottad magadat a mindennapjaidban, hogy nem volt időd semmire? Hajtottál a munkádban a megélhetésedért, hajtottál egy kis mellékesért, hogy meg tudj adni mindent a szeretteidnek és saját magadnak. Hajtottál a lakásodban, hogy a rend és a harmónia biztonságát érezhesd. Hajtottál a kertben vagy a telken, hogy a gaz ne burjánozzék el és gyönyörködhess Földanya élő kincseiben. Általános napi rutinok ezek, de pont a rendszertelenséget tükrözik, ami káoszhoz és kimerültséghez vezet, amennyiben nincs benne rendszer.

Egy dolgod van csupán: felismerni azt, ami gátol és visszahúz. Itt az ideje lemondani olyan dolgokról, amik már nem visznek előre. Ez a kulcsa annak, hogy életedbe rendszert vigyél, hogy letedd azokat a terheket, amik már abszolút nem tartoznak hozzád. Írj egy listát mik lehetnek ezek a dolgok és szépen húzd ki azt, ami már nem a te részed! Érezni fogod ezt a belső késztetést, fogadd meg bátran a tanácsát!

Ne tegyél különbséget a dolgok nagysága között, mert hidd el nincs! Ha a jelenlegi munkád terhel le, ne habozz, válts! Ha otthonod légköre húz vissza, változtass rajta és csoportosítsd úgy, ahogyan a legjobb neked! Ha egy álmod, terved megvalósulásán dolgozol, az csak akkor fog beteljesülni, ha megjelent a rendszer az életedben. Csak akkor szabadul fel idő, vagyis hely az újnak. Csak ebben a felismerésben építhetsz új életet, hiszen a régi és elmállott téglákból nem húzhatod fel a csillogó palotát!

Éld az új életet, ehhez minden segítséget megkapsz, ha elindulsz ezen az úton. De ne vállalj be a cél érdekében mindent, mert az újabb káoszhoz vezet. Egyszerűen csak tedd le a terheket, engedd el a múltadat és mondj le azokról a dolgokról és tevékenységekről, ami nem a javaidat szolgálják!

Utána meglátod majd, hogy a lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, amiből éppen annyit kell merítened, amennyire szükséged van. Így jutsz szépen és biztosan előre a terveid megvalósításában és meglátod idő szabadul fel annak érdekében, hogy boldogan éld meg a harmóniát és a sikert!

Légy bátor! Tedd meg az első lépést! Mondj le arról, ami nem érted van és nem téged szolgál! Végül engedd meg magadnak, hogy minden mit elgondoltál a Tied és jár neked! Ezért vagy itt ne feledd: hogy boldog légy! Nincs más feladatod! Az aggodalmakat meg felejtsd el, hiszen van erőd hozzá, hogy mindent megtegyél, ha azt már lejátszottad a fejedben, ugyanis képed van róla. Ezért nincsen képtelenség és lehetetlen!

autumn-1797385_1280