Inspiráció

Néha előfordul, hogy elakadást érzel az életed bizonyos időszakaiban. Ez csupán annyit jelent, hogy az égiek megállítanak egy pillanatra, hogy vedd észre mi az, amit helyre kell raknod magadban. Ne feledd- erről már sokat beszéltünk- azért vagy itt, hogy boldog légy! Ez az élet céljának értelme, de ehhez tanulni kell. A tanulás pedig a tapasztalatok megszerzésében nyilvánul meg.

Amikor megállsz és mélyen magadba nézel, akkor jön egy érzés. Ez maga az inspiráció, ami megmutatja neked az utat, hogy merre haladj tovább. Az érzés egy sugallat. Soha nem csap be. Ne keverd össze a mások által gerjesztett érzésekkel, mert az manipuláció. A tiszta inspiráció belülről, belőled fakad és tiszta érzések által, tiszta gondolatok formájában jelenik meg előtted.

Ez az a pont, amikor lépned kell. Az inspirációdat célok és vágyak kísérik, amik onnantól kezdve megjelennek a világban és a környezetedben. Hiszen azon van a fókuszod, úgy is mondhatjuk, hogy megteremted magadnak azt, amire szükséged van. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz, de a színésznek is meg kell tanulnia a szöveget, hogy elsöprő sikert érjen el a játékával a színpadon. Ennek értelmében nincs különbség közted és közte, hiszen egy globális színpadon állva tapasztalunk folyamatosan, hogy a végén tapsviharral távozzunk róla.

Rengeteg dolog inspirálhat téged. Egy zene, egy festmény, egy vers, egy táj, a gyermeked vagy a szerelmed. De csak azt figyeld, milyen érzések jönnek, mit váltanak ki belőled. Amint megérzed a belső forróságot és a szeretetet, akkor arra indulj! Az lesz a te utad.

Inspiráljon Téged a belső hang, a belső Fény, hogy tied legyen mindaz, amiért idejöttél! Nem kell keresned, csak figyelj és már meg is találtad azt!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com