Benned él

A szeretet, a béke, a harmónia, a tisztelet, mind a te megnyilvánulásod, ami benned él örökké. Elnyomhatod őket, ahogyan a világban körbe nézve sokan ezt meg is teszik. De ők nem is teljes értékűek, ők csak sodródnak. Ez nem élet.

Vonulj el a világtól a belső szobádba és fedezd fel magadban ezeknek az értékeknek a maga varázslatát és csodáját, hiszen ezt bármikor megteheted. Munka és utazás közben, otthon a fotelben, kint a természetben, bárhol. Nincs korlát! Ez a jelen csodája.

Mert ha a jelenben élsz, felfedezed mindazt a világot magad körül, amit eddig talán még nem is vettél észre. Észreveszed, hogy a világ, amiben élsz tökéletes. Te teszed azzá. A benned élő tulajdonságok formálják a környezetedet és világot. Ezért fontos, hogy mit gondolsz és mit cselekszel, mert a világ is azzá és olyanná válik, amilyen te magad vagy.

A pillanat az, ami azonnal berögződik és nem csak az elmédben, hanem az Univerzumban is. Mert a pillanatban azonnal elküldöd az üzenetet, a vágyat, a kérést és ez mind a te érzésed alapján indul el.

Nézd meg mi van benned és ahol foltokat találsz, azt mielőbb tisztítsd meg és alakítsd át fénnyé, ha meg akarod tapasztalni a harmóniát! Hiszen mind ezt akarjuk! Mert ami a világban van, az mind benned él! Csupán megválaszthatod, hogy minek adsz teret! Válaszd a boldogságot!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com