Benned az Egy-ség

Az egy a tökéletesség száma, az egységé. A Tarot első lapja a Mágus, aki bölcsességénél és erejénél
fogva bármibe is kezd, az biztos sikert ígér, bármit megtehet. Ennek alapján azt is megérted, hogy a kapcsolat az Egyel, A Naggyal, Istennel, a Forrással ott van benned. Győztes vagy, játék az élet.

Emelkedj felül a mindennapi életen, emelkedj ki abból az anyagi közegből, ami globális mértékben tartja saját tervei szerint rabláncon az embert! Hiszen te a Fény Gyermeke vagy, minden erőd megvan ahhoz, hogy te irányítsd a sorsodat! Egy vagy az Egyel, te vagy életed mágusa. Te teremted meg a jelenedet, te alkotod a világot, ami körbevesz Téged. Ugyanaz a Forrás vagy, mint ami megalkotott Téged. A tiszta szeretetből csakis jó dolgok születhetnek.

Azért vagy itt, hogy boldog légy. A benned lévő harmónia, a szeretet az, ami érezhetően eggyé válik egy kozmikus csodával, hiszen “nem Földről való vagy földi ember, szülőd a kozmikus Fény”- ahogyan Thoth is hátrahagyta ezt nekünk.

Mindez ott van benned, még keresni sem kell, a csoda te magad vagy. Érezd csak bátran, hogy minden mire vágysz, a Tied! Érezd, hogy nincs előtted lehetetlen, hogy nem létezik! Tudd, hogy te magad teremtesz mindent az életedbe, a világba, hiszen Egy vagy a Teremtővel. Minden belőled fakad, egyszerűen fesd le a gondolataidban azt a képet, amit át akarsz élni! Mert akkor az már a tied.

Minden mi te vagy és téged körülvesz, az maga az Egy. Így élünk Egységben az Egyel, mert ez alkotja a teljességet, az egészet. Mert nem létezhet az Egy nélküled, ahogyan te sem létezel az Egy nélkül. És mindez ott lakozik benned!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com