Avar

Csípős már a november, de milyen csodálatos tájakkal ajándékoz meg minket. A fák lehullajtották leveleiket, ami ropogós, csilingelő avarként borítja be az anyaföldet. Ahogyan sétálsz rajta és hordod a talpadra tapadt színesebbnél színesebb leveleket, úgy alakul az életed is. A szellő mindig segítségedre van, ami felkavarja és szállítja őket, mely nem más, mint maga a türelem.

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com

Ugyanis amint kitűztél magad elé egy célt és ráléptél arra az útra, úgy indul meg egy változás is a még ismeretlenbe. Elmédben ott van már a megtörténtnek nyilvánított kép a vágyról, vagyis a teremtés folyamata is elindult ezzel egy időben. Ez az, amikor felkavarod az állóvizet és valami új veszi kezdetét, valami nagy, valami csodálatos.

Hiszen ha valamit elkezdtél, akkor a régi ugyan még ott van az életedben, de napról-napra távolodik, hiszen már új emberként új célod van. Ha gondolataid az avarhoz hasonlóan kavarodnak a szellővel a magaslatokba, akkor a cél már a tied, ugyanis kihajt mindaz, mit elvetettél és gondoztál. Az avar alatt mindig ott az új élet csírája, amiből később hűvös árnyékot biztosító terebélyes fa cseperedik.

Elrugaszkodva a természet eme gyönyörű hasonlatától, itt az ideje annak, hogy tegyél a vágyaidért! Mert mindig annyit kapsz, amennyit adsz, így a belefektetett energiád is egyenesen arányos azzal a jutalommal, amit vársz. Tegyél érte és meglátod, hogy elindul valami! Olyan lehetőségek találnak majd meg, ami már azt az utat kövezi, amin járni szeretnél és amin járnod is kell! Megsúgom, nem fogod azonnal megkapni, hiszen abba mi lenne a ráció? De egyre többet és többet fognak belőle mutatni neked.

Lesz amikor olyan lehetőség tárulkozik eléd ugyan abban a témában, ami előnytelen számodra. Ezzel is mutatják neked azt, hogy ez még nem a tied. Tudod Isten minden imára válaszol, ráadásul háromféle képen. Az egyik a NEM, ami tisztán mutatja ez nem a te utad. A másik a NEM, MERT TUDOK JOBBAT. Ez a tipikus esete, amikor pl hónapokig keresel egy lakást, de semmi. Kiadják, megveszik, megfizethetetlen. Majd amikor elengedted a görcsöt, csörög a telefonod és hív az ingatlanos, hogy van egy lehetőség. Megnézed és minden stimmel. Neked szabták, pont úgy néz ki, ahogyan elképzelted. Belépsz és szívedet melegség tölti el. És ez minden témában így van! Utolsó válasza Istennek pedig az egyértelmű IGEN. Ezt akkor kapod meg, amikor folyamatosan teszel a vágyott célért és türelmed gyümölcseként megkaptad azt, ami gondolatodban tisztán ragyogott.

kép: pixabay.com