Áramlás

Az emberiség legnagyobb titka a valóság. Ez az, amit titkolnak előled. A legjobban erre kihelyezett intézmények a médiában, a politikában és a vallásban jelennek meg. Félelmet és gyűlöletet gerjesztenek, ami által hatalomra tesznek szert és tudattalan rabszolgaként élheted szürke hétköznapjaidat a tv előtti karosszékben, egy mondvacsinált harmóniában, ami egy egészen egyszerűen összetákolt komfortzóna. Na de meddig van ez így?

A titok maga az igazság. Mégpedig, hogy Te, aki most ezt olvasod, sokkal hatalmasabb vagy bármilyen említett intézményesített szervezetnél, ugyanis a benned lakozó Fény és Isten túlmutat minden képzeletet felülmúló tényezőn. A tudatosság az, ami egy új képet festhet a világról és az, ha a kezedbe veszed az életed irányítását. Nem függsz senkitől és semmitől, hiszen mindened megvan ahhoz, hogy tökéletes boldogságban és harmóniában élj önmagaddal, a pároddal és a Téged körülvevő természettel.

Az elmédben lakozó Én, már ciklusukon keresztül megélte ugyanazt és kellő tapasztalattal rendelkezik az elraktározott információk által ahhoz, hogy gondolatod erejével a számodra legkedvezőbb és legtökéletesebb rezgéseket áramoltasd ki a világba, az Univerzum felé. Ez az áramlás olyan, mint amikor egy katalógusból kiválasztasz magadnak egy terméket, majd a postás házhoz szállítja és onnantól kezdve a tied. A gondolatod ugyanezt teszi. Ő az életed logisztikusa és minden megjelenő vágyad elhoz az életedbe.

Ezért tudatosan gondolkodj, élj és cselekedj, mert ami benned már megformálódott, az a valóságban is megjelenik, elérkezik hozzád! Ez a teremtésed hatalmas energiáinak áramlása, amely behálózza az egész bolygót és ennek értelmében a lehetőségeid is határtalanok. Ezért korlátoznak Téged, egészen addig a pontig, amíg nem kapcsolod le magadat erről a rendszerről. Most még van lehetőséged a saját életedet élni, csak merj változtatni a megszokott dolgokon és lépj a boldogságod felé! Add le a rendelésedet az Univerzum felé és garantáltan azt kapod, ami benned már tökéletesen felépült!

Hiszen a Teremtő Teremtése benned van, te magad vagy a Fény, aki megformálja a világot! Alkoss vágyaid szerint egy olyan életed, amilyenre igazán vágysz, áramoljanak az energiák, amivel rajtad kívül még milliók életét teszed jobbá, hiszen minden összefügg mindennel!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com