Anyag

Az Univerzumban mindösszesen 5% az, ami anyagnak nevezhető. Ebbe beletartoznak a bolygók, a galaxisok, a sejtek, az atomok, a részecskék és a te fizikai tested is. Ha olyan végtelenül nagy ez az egész történet, akkor mégis hogyan lehetséges ez? Mi lappang abban a fennmaradó 95%-ban?

Tudod, amikor eldöntötted, hogy leszületsz erre a csodálatos bolygóra, akkor még tudatában voltál annak a ténynek, hogy a rezgéseid fogják megteremteni mindazt, ami téged körbe vesz. Tudatában voltál annak, hogy Te, mint örök Fény, soha ki nem merülő energia vagy és ezt tapasztalásaidban fogod alkalmazni, hogy tökéletessé tedd mindannyiunk életét, hogy lehozd a harmóniát.

Napjainkra ezt már elfelejtetted, de ne hibáztasd magad! A világunk duális, ez teszi lehetővé, hogy kétpólusú energiák mozgassanak mindent, mert csak így lehet meg az egyensúly. Ezt nevezhetjük jónak és rossznak, Sötétnek és Fénynek, pozitívnak és negatívnak, Jinnek és Jangnak, nem a meghatározás elnevezése számít, hanem az, hogy az egyik nélkül nem létezik a másik.

Nézd meg az ételeket, amiket leértékelve gyorsfagyasztottan megvásárolsz, majd elfogyasztasz! Nézd meg a génmanipulált zöldségek és gyümölcsök szervezetedre mért hosszú távú hatását! Nem ismered őket, ahogyan a világot és a benne zajló folyamatokat sem, amik körbe vesznek Téged. Mindez azért van, hogy az anyaghoz láncolva, gondolatok nélkül élj és menj előre az általuk kikövezett úton, hogy az anyag rabja legyél.

De Te sokkal több vagy ennél, ez nem lehet a te utad! Emlékezz arra a Fényre aki vagy valójában és emlékezz eredeti küldetésedre! Nem számít hányszor voltál már itt, nem számít mennyi mindent éltél már meg, egyetlen feladatod van csupán: felülemelkedni az anyagon!

Hiszen soha ki nem alvó Fény vagy, és ez az energia túlmutat mindenen. Enélkül nem létezhet az anyag sem, hiszen te vagy a Minden!

Ennek tudatában éld mindennapjaidat vágyaid szerint, hogy a szeretet, a szerelem, az egészség és bőség megtapasztalásait vidd majd haza és úgy emlékezz erre a rövid időre, hogy ittléted egy csoda volt!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com