Figyelem

A legjobb helyen és a legjobb időben vagy ahhoz, hogy életedet a tökéletesség irányába tereld. Kedvezőek a kilátások, a bolygó állások és az égiek figyelme is folyamatosan rajtad van, ráadásul az áldást is zúdítják a napokban, amit a legpontosabban most esőnek lehetne megfogalmazni. Mi kell még?

Semmi egyéb, kizárólag a te figyelmed. Hova koncentrálod a gondolataidat? Fontos a belső hang meghallása, a belső késztetéseken való elindulás és a saját magad kompromisszum képessége. Képes vagy e lemondani olyan dolgokról, ami csak hátráltat és nem visz előre? Ha befelé figyelsz egy kicsit, akkor észreveszed mik azok a területek, ahol egy kicsit érdemes takarítani. Nem szükséges teljes generált eszközölni, de egy általános portalanítás soha nem árt.

Ha figyelmed a Fényben van, életed is kifényesedik. Ez minden területre igaz. A figyelem érzésekkel párosul és az érzés manifesztálódik meg a valóságban is. Ami mindenkinek más, de a te valóságod lesz az igaz! Mint ahogyan mindenkinek igaza van, hiszen amit kigondolt, eldöntött, kimondott, megtett, az megtörtént, tehát saját maga belsőjében igazat mondott. Teljesen mindegy, hogy jó volt, vagy rossz az a gondolat, mindenképpen igaz volt.

Ezért fontos a gondolatok figyelme, amely belső úton indul el a külvilág felé, hogy ott növekedjék tovább, a saját elgondolásod szerint. Egészen egyszerűen az életedet te alkotod meg a gondolataid által és ha ezen figyelem van, pontos meghatározott figyelem, akkor a tudatos élet is jelen van. Nehéz kordában tartani, de a gitárművésznek sem annak született, gyakorolt eleget, hogy azzá váljon.

Cselekedj te is kívánságaid szerint, figyelve a belsődre, hogy életed fényesen teljesedjék ki a szerelemben, a bőségben, az egészségben és a gondtalanul boldog és harmonikus valójában!

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com