Csillogás

Ha minden ember tudatában lenne azzal a ténnyel, hogy ő maga egy tökéletes lény, akkor önmagában ragyogna tündöklő szépségében az egész Földgolyó. Persze már alapból is ezt teszi a sokszínűségével tarkítva, de a lüktető fény nem csak a természetben lakozik, hanem bennünk teljesedik ki igazán.

kép: pixabay.com
kép: pixabay.com

A szemedben lévő csillogás árulja el rólad, hogy éppen milyen folyamatok zajlanak éppen benned. A fáradtság, a boldogság, a szerelem, a bánat, az öröm, a fájdalom, az egészség és a betegség, mind ott csillog a szemedben. Minden érzés onnan tükröződik a külvilág felé, akár a reflektor fénye, ami megvilágítja az éjszakai országutat. Nem tudod elrejteni, egyszerűen ott van és megmutatja a lelkedet.

Sokat hallunk mostanság az ikerlángokról és a lélektársakról. Ami jelen esetben különösen előnyös, hiszen a női szemben lévő csillogás a kapcsolattól függően válik ragyogássá vagy éppen a sárkány pusztító tüzévé. Férfi szemek ugyancsak közvetíthetik ezeket a minőségeket, de a rájuk jellemzőbb csillogás az öröm, a nyugalom és a bölcsesség. Így már érthető, hogy a szerelem tekintete miért olyan tökéletes, hiszen csak akkor nyilvánulhat meg ragyogó fényességben, ha a megfelelő szempár kontaktusával áll szemben.

Ennek a tökéletes szimbiózisnak a szikrájából születhet meg a szenvedély, ami csak is kizárólag így együtt válhat teljes fénnyé, ami messziről nézve is vakítóan csillog, mint a folyó másik oldalán tükröződő tiszta üveg.

Jellemed fénye mindig látható, még akkor is, ha ennek nem vagy tudatában. Színek és formák vesznek körül és akkor fognak csillogva ragyogni, ha tisztaság árad belőled. Az önzetlen szeretetnél nincs nagyobb dolog, amit ha útjára engedünk, ne gyújtana fényességet a legnagyobb sötétségben!

Tündökölj, mint a nap és csillogásod fénye ragyogja be környezetedet, mint a végtelen és tiszta nyári éjszakai égbolt! Hiszen minden olyan lesz körülötted, amilyen te magad is vagy! A Fényesség áldása kísérjen végig ezen az úton!